Slim opgezet maar Nep! Pure oplichting!

Slim opgezet maar Nep! Pure oplichting!

Hi,
net als andere vergelijkbare sites is ook dit er een met veel valse profielen. Koop credits en de kans is groot dat je met een medewerker van de site zit te chatten.
Zoals bij vele van deze sites die ik voor mijn afstudeer opdracht onderzocht heb, kom je nooit tot een afspraak. De dames nodigen je uit, brutaal en uitdagend en trekken zich terug zodra je reageerd: "wil je leren kennen" en "ben er nog niet aan toe" en andere cliches.. Alle initiatief is direct aan de ontvanger zodra je reageerd. En dat kost credits en dat levert de site geld op. Slim gedaan.

Ik heb onder 3 verschillende namen een account gehad mezelf voordoend als iemand van 28, 38 en 48 jaar. Deze 3 accounts zijn door dezelfde dames benaderd, met dezelfde teksten. De "dames" reagageren allen in dezelfde stijl, woordkeuze en gesprekken hebben allen hetzelfde verloop. Net als de door mij onderzochte sites als Matchwereld, Xcontacten, Sex-Dates is dit in 1ste slim opgezet maar al snel erg doorzichtig. het is echt nep. De meeste dames foto's kom je op verschillende sites tegen, met andere geboorte data, woonplaatsen en namen. Stuur echt geen foto op als je jezelf niet ergens op internet wil terug vinden onder een gefingeerde naam!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Sterke punten
in eerste instantie lijkt het redelijk betrouwbaar. Slim gedaan

Zwakke punten
Antwoorden zijn clichematig, gesprekken lopen volgens duidelijk patroon. Je voelt al snel dat er iets niet klopt.

Bezoek ZoekCougars Reviews over ZoekCougars

1 reactie

Leuke site, maarrr....
Eerst aangemeld met korte beschrijving , zonder foto, weinig tot geen reactie, foto erbij gedaan en, jawel, de willige dames lagen weer om de hoek, daarna wat steekwoorden in de advertentie gezet dat allen de dames daarop mogen reageren, maar helaas.Profiel of oproep wordt niet gelezen, en men vraagt zelfs of je nog credits wilt kopen voor een reactie terug .
Ik heb heel veel " zielige " verhalen gelezen in mij inbox , van ruzie , en scheld
partijen en als men aub bij je mag komen uithuilen thuis, terwijl er toch duidelijk in de advertentie staat dat je niet thuis kan ontvangen ...ook als je de woonplaats wordt ingevuld stromen de gewillige dames toe, zelfs wederom om de hoek , wist niet dat er zoveel geile en gewillige dames zo dichtbij waren .

Kortom, reagearen zonder kopen credits gaat niet, ook als je denkt dat het serieus is , komt een dag later wel een geil verhaal , terwijl men eerst verlegen en terug houden was , zelfs de gene die reageert van: laten we afspreken binnen twee berichtjes , of mijn credits zijn op stuur je gegevens, of mail adres , zijn nep .
Voordeel is dat je snel een hele hoop geil beeldmateriaal hebt, hoewel je dat ook gewoon kan google'n

Bezoek ZoekCougars Reviews over ZoekCougars

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZoekCougars
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden