Reviews van deze auteur

Berichten worden niet ontvangen

Review over Badoo

Via een vriend badoo een maandje geleden ontdekt en ik moet zeggen tot nu toe beviel de site mij erg goed (beter dan bijv. Lexa en RelatiePlanet).
Dit komt denk ik omdat de site speelser is qua opzet.

Maar je moet wel als man veel initiatief nemen en origineel zijn anders krijg je bijna geen reacties terug.

Voor zover ik weet is het meeste gratis en credits kan je verdienen door gebruik van de mobiele app.

Echter, sinds enkele dagen merkte ik dat mijn berichten niet meer gelezen werden door meiden waar ik leuke gesprekken mee had.

Dus ik berichtje die vriend van mij en ook hij las mijn berichten niet. Dus even via een andere weg hem een bericht gestuurd (whatsapp) en wat blijkt hij ontvangt mijn berichten niet.

Heeft iemand hier ervaringen mee? Heb al helpdesk ticket gemaakt maar het is wel balen, zeker als je net in leuke gesprekken zat ...

Ik heb geen bericht gehad dat ik bijv. geblokkeerd ben en heb voor zover ik weet nooit iemand beledigd oid op deze site dus ik verwacht dat het en bug is, zeker gezien als ik type de ander wel de animatie van het typen ziet ... maar het bericht niet krijgt ... :(

Ik weet hierdoor nog niet of ik deze site zou aanbevelen aan vrienden!

Sterke punten
- Veel gratis
- Speelse opzet

Zwakke punten
- Komen redelijk vaak nep profielen langs maar die leer je er wel uit te filteren.
- De chat bug

Een tweede kans ...

Review over Lexa

In mijn vorige review was ik nogal negatief over Lexa.nl. Nu is er enige tijd voorbij gegaan en zijn mijn ervaringen wat minder negatief.

Om te beginnen is het betaal systeem bij Lexa iets wat je constant goed in de gaten moet houden. Gezien elke muisklik je geld kan kosten. Na het afronden van de eerste betaling moet je, om de betaling af te ronden nog één keer op een knop drukken. Echter, staat er een leuk vinkje aan voor extra abbo.

Dit is NA je betaling met je bankgegevens. Ik denk dat hierdoor veel negatieve oplichterij berichten (terecht) ontstaan. Ook het automatisch verlengen e.d. help dit imago te versterken.

Gelukkig heb ik mijn geld netjes terug gekregen van Lexa. Dit is geregeld door een net berichtje naar de helpdesk te doen waarin je de situatie uitlegt. Dus dat is netjes en mag ook wel gezegd worden.

Wat mij wel opgevallen is is dat mijn gratis profiel, zonder foto in de eerste dagen zeker 3 tot 5 keer bezocht werd. Nu ik betaald heb, mijn profiel foto's en tekst heeft is dat gezakt naar ongeveer 3 keer per week.

Het kan toeval zijn maar het voelt ook weer alsof je gelokt wordt tot betalen.

Dit alles geeft mij het gevoel dat Lexa niet helemaal in de haak is, ondanks dat ik netjes mijn geld terug heb gekregen. Door dit gevoel raad ik de site toch niet aan.

Sterke punten
Mooie website.
Veel profielen.
Veel informatie over anderen.

Zwakke punten
Betaal systeem.
Gevoel tot uitlokken betalen.

Tot dus ver geen goede ervaringen ...

Review over Lexa

Na teleurstellende resultaten op RelatiePlanet besloot ik Lexa te proberen. Bij RP kreeg ik geen enkel berichtje terug op de vele berichten die ik stuur naar leuke meiden. En ikstuur verzorgt berichtjes en geen ongein of rare dingen.

Terug naar Lexa. Ik besloot dus Lexa te proberen en om er vaart achter te zetten meteen maar een 3 maanden abonnement nemen. Bij het voltooien van de betaling bleek ik behalve de 38.85? voor Full Membership ook nog een premium+control abonnement erbij gekregen te hebben. Echter kost deze 44.70? EXTRA voor 3 maanden.

Ik dacht dat een Full Membership ook FULL is en niet een half membership ... Nu ga je verder lezen en merk je dat vele dezelfde problemen hebben.


Verder vind ik de site mooi, maar kan ik nergens vinden wie betaald member is en wie gratis. Dus hoe moet ik weten of die leuke meid mijn berichten kan lezen en kan reageren? :( Dan mist het betalen voor een date site toch wel zijn doel.

Misschien dat ik zelf een fout gemaakt heb maar mijn eerste indruk is niet erg goed helaas. Je voelt je om eerlijk te zijn opgelicht op deze manier.

Sterke punten
Mooie site.
Lokt je snel tot betalen.

Zwakke punten
Onoverzichtelijk qua help functies en waar je eigenlijk voor betaald.
Niet kunnen zien wie premium is en wie niet, dus wie je berichten kan lezen.
Extra abonnement kosten boven op het full membership.

reacties:

Review: Berichten worden niet ontvangen

Hey Kelly,

Balen dat jou dit ook overkomt. Bij mij is het opgelost, had een ticket gestuurd naar badoo en deze melde mij dat de problemen weer opgelost zijn. Dit was maandag 16-12-2013.

En mijn berichten komen ook weer aan! Ik ben niet Belgisch btw. :P

Hopelijk werkt het bij jullie ook weer! Ik zou zeggen stuur hem gewoon berichten want ik kon in die periode wel berichten ontvangen, bij mij is helaas een chat stukgelopen door deze storing. :(

Groetjes Jeroen.

Review: Berichten worden niet ontvangen

Hey Kelly,

Op moment van schrijven worden mijn berichten ALWEER niet ontvangen! De reden dat ik dit snel kan testen is dat een maat van mij ook op badoo zit en ik dus via andere wegen (ff bellen) kan controleren of mijn berichten aan komen.

Een help ticket kan je aanmaken door achter badoopuntcom /feedback/ te zetten.

Ik begin er wel moe van te worden want zo werk het niet, en ik heb ervoor betaald omdat ik de site wil ondersteunen maar als dit zo doorgaat eis ik mijn geld terug.

Review: Berichten worden niet ontvangen

Het meest vreemde is nog, dat de berichten van mijn maat wel bij mij aankomen!!! Dus het is niet bij iedereen ...

Hij heeft nog nooit problemen gehad (en zit er al veel langer op dan mij). Dus het lijkt wel account gebonden ofzo.

Het is gewoon balen, heb je leuke gesprekken en dan krijg je dit. Het ergste is nog, andere zaken werken ook niet, maar kosten mij wel credits (zoals in de spotlight zetten e.d.). Ook berichten sturen naar nieuwe mensen, waar een limiet op zit van 2 berichten en dan moet je wachten op een tegen reactie, werkt niet, maar die 2 berichten tellen bij mij wel als verzonden dus kan ik nooit meer naar deze nieuwe personen berichten sturen. Gewoon zwaar vervelend! :(

Review: Berichten worden niet ontvangen

Geen probleem, ik begrijp PRECIES hoe jij je nu voelt. :( Uiteraard hou ik jou ook op de hoogte! ... Dit was trouwens de reactie die ik de vorige keer kreeg (waarna ik ook meteen weer kon chatten):Goedemorgen,

Dank voor uw bericht. Onze verontschuldigingen voor het ongemak, helaas hadden we last van een tijdelijke technische fout wat inmiddels verholpen is.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en we horen het graag als u nog verdere vragen heeft.

Gelieve niet deze email direct beantwoorden. Als u verder nog vragen over dit onderwerp heeft kunt u hier terecht: [link die al niet meer werkt van originele ticket]

Met vriendelijke groet,
- Badoo Klantenservice

Hielp dit antwoord? Yes - No

Review: Berichten worden niet ontvangen

Vandaag rond 16.00 uur weer mail gekregen (precies dezelfde trouwens) dat de "tijdelijke" storing weer verholpen is en op dat moment deed de chat het weer. Hopelijk is het bij jou ook op gelost en heb je geen nadelige gevolgen hierdoor.
Ik blijf nu wel argwanend als men mijn berichten niet lees hierdoor ... :(