Reviews van deze auteur

Klachten brief naar Pepper

Review over Pepper

Na 2 jaar Pepper lid te zijn, begin ik serieus mijn vraagtekens te zetten bij de geloofwaardigheid van deze dating site. Zojuist deze brief verstuurd.

Beste mensen van Pepper.nl

Ik heb recent het vermoedden dat Pepper.nl niet werkt zoals U beweerd dat het hoort te werken. Met name de werkwijze van Matches weergeven en die aan elkaar voor te stellen.

Onlangs heb ik via Pepper.nl wel contact weten te leggen met mensen... maar deze lieten me weten middels woord en, vooral via hun profiel, visueel dat er wel degelijk iets niet deugd aan de manier waarop Pepper te werk gaat. Ik krijg dagelijks m'n 3 matches aangeboden... maar van diegene die ik dan benader, krijg ik te horen dat ik NIET in hun Matches sta of dat zij dan mij als Match krijgen aangeboden.

In mijn bevinding is het de bedoeling dat als ik een Match krijg, wat volstaat tot een wederzijdse overeen komst met de andere persoon, dat die persoon ook mijn profiel als match te zien krijgt... wat dus in de realiteit niet waar blijkt te zijn. Dat is per slot van rekening waarvoor wij U betalen.

Onlangs heb ik even een schatting berekend. Ik heb 449 Matches in mijn account staan, waarvan er slechts 3 op een redelijk contact zijn uitgelopen. Dat is 0.66 Procent van alle Matches. Komt nog eens bij dat ik destijds, sinds mijn inschrijving ook al meerdere Matches, waarvan ik dus nooit iets te horen heb gekregen, deze uit mijn Matches lijst hebt verwijderd om een overzicht te houden. Dit is dus al gaande sinds Februari 2010 toen ik mijzelf inschreef op Pepper.

Bovendien heeft de Chat functie van Pepper nooit goed gewerkt, zelfs na meervoudige melding ervan te maken en steevast hetzelfde antwoord te krijgen... is er binnen Pepper niets veranderd en begin ik serieus mijn vraagtekens te plaatsen in de geloofwaardigheid van Pepper. U moet weten dat ik inmiddels al verschillende dating sites meervoudig heb bezocht en daaruit kan concluderen dat velen hun beloftes tot de gebruikers ervan niet, of beter gezegd, nooit nakomen.

Ik hoop hiermee een duidelijk punt te hebben mogen zetten en verwacht van U op zeer korte termijn een antwoord te ontvangen.

Met vriendelijke groet.

N. Berndsen

Sterke punten
Het bedrag dat men moet betalen is aanzienlijk lager dan van de grotere commerciële dating sites zoals Lexa, relatie Planet en Edarling.

Zwakke punten
Hun Chat functie vertoond al 2 jaar lang geen verbetering en hun Matches functie is erg erg verdacht. Ik krijg matches, maar mijn matches krijgen mij niet te zien.

Ongelovelijk duur.

Review over Parship

Ik ben blij dat ik niet heb betaald.... wat is deze site ongelovelijk en absurd duur. Je zit dik en vet in de honderden euro's voor ene kleine lidmaathscap van een paar maanden. Bovendien... en daar komt het, ze proberen je dan plots met kortingen binnen te slepen.

Mijn advies, vermijd deze site ten alle tijden.

Sterke punten
Totaal geen sterke punten

Zwakke punten
Ongelovelijk duur.
Lokkertjes via de mail middels zogenaamde kortingen.
Verdachte mailtjes die je niet meer kan weg halen.

reacties:

Review: slecht slecht slecht

Hallo Rick. Ik kan mij helemaal aansluiten bij jou omschrijving. Dit is precies hetzelfde dat ik ook ondervind bij Pepper. Veel beloftes, maar niets is er waar aan.

Review: Klachten brief naar Pepper

Onlangs dus de bovenstaande brief naar Pepper toe gestuurd en een antwoord, maar ook meteen een vraag van hun zijde ontvangen.

"Hallo Niels,

Werkt de chatfunctie al beter bij je?

Vriendelijke groet,
Anne van het Pepper Team"

Waarop ik heb gereageerd met...

"Neen... helaas werkt het chatten nog niet naar behoren. Veelvuldig wordt
zomaar de verbinding verbroken, de chat's gaan verschrikkelijk traag en soms
lukt het niet eens om verbinding te krijgen."

Dit is inmiddels al weer een week terug... maar dit gedoe met slecht werkende chat functies en de absurd lage opkomst van geinterreseerde wekt bij mij de argwaan ten top.

Wie dit leest, neem het aan van een kenner die inmiddels al heel veel dating sites heeft bezocht en ondervonden. Ga NIET in zee met de betaalde websites zoals Lexa, relatieplanet, Dating 2000, Edarling en Pepper. Ik ben er nu al 11 jaar mee bezig en het is allemaal weg gegooit geld geweest.