Reviews van deze auteur

liever geen pepper profiel

Review over Pepper

Profiel aangemaakt en dan blijkt dat foto's en info door Pepper verwijderd worden omdat op de foto's en info teveel persoonlijke dingen voorkomen.
Pepper selecteert zelf kandidaten en als ingeschrevene heb je geen keuze op welke vrouw je zou willen vallen.
Aan de hand van je leeftijd en hobbies kiezen zij de vrouw die volgens hen bij je past.
Bezoek je Pepper weinig dan krijg je nauwelijks kandidaten en als je kandidaten krijgt dan komen hun kenmerken niet overeen met je eigen kenmerken.
Ik heb zelf de voorkeur voor vrouwen onder de 50 jaar maar Pepper stuurt ook profielen door van boven de 60 jaar.
De profielen die Pepper aanbeveelt lijken spookprofielen te zijn. Als je onbetaald lid bent dan krijg je opeens een mailtje in je box die je slechts kunt openen als je lid bent. Eenmaal betaald lid open je je mailbox en als je op die persoon terugreageert blijkt die persoon er niet meer te zijn.
De chatfunctie die ze aanbieden werkt niet omdat er niet gechat kan worden. Als je de chatpagina opent dan opent Pepper je computer of laptop en zorgt Pepper ervoor dat jouw prive foto's opeens op de chatpagina staan. Ze bladeren dus in jouw prive bestanden en plaatsen ze ook nog eens.
Van alle personen die Pepper naar me toe stuurde is er niet een die terug reageerde en als mijn profiel dan net verlopen is, krijg ik toevallig weer een mailtje in mijn mailbox die ik dus pas weer kan openen als ik lid word.
Dit is werkelijk de grootste nep dating site die ik ooit in de afgelopen 7 jaar gezien heb.
Ik raad dan ook iedereen af om lid te worden van Pepper, het is zonde van je geld.

Sterke punten
Niet gevonden.

Zwakke punten
Ze vallen vroeg of laat door de mand maar dan heb je al betaald en dat is werkelijk waar zonde.

reacties: