Reviews van deze auteur

bedrog

Review over EroDate

Al een tijdje lid nu. De meeste activiteit op de site is van mannen die op zoek zijn naar een vrouw. Af en toe duikt er een vrouw op die echt is, maar meestal niet direct in de buurt dus van een date komt nooit iets. Er is een chatfunctie, maar die ondersteunt geen cam, dus elkaar klaarlullen is het enige dat dan kan en dat is niet mijn ding. De laatste dagen zijn er plotseling heel veel profielen van dames bij gekomen. Allemaal nep: foto's van internet geplukt, met gezicht en al (dat doen echte vrouwen niet!) steeds hetzelfde soort verhaaltje en bij de profielenbeschrijvingen staat allemaal een gmail-adres als contactpunt. Ik heb ze nog nooit gezien allemaal, maar ze zijn volgens mij echt nieuw, terwijl er bij staat dat ze soms al jaren op de site staan volgens de "lid sinds" informatie. Volgens mij is dit bedrog van de makers van de site, om meer leven in de brouwerij te brengen en misschien wel om mensen naar betaalsites of sms-diensten te lokken.

Conclusie: meer van hetzelfde. Mannen wordt een oor aangenaaid en als je al een echte vrouw ontmoet op de site blijft het bij een oppervlakkig praatje. Sexdates via internet? Een sprookje. Erodate.nl bewijst het maar weer eens.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

Slim spel

Review over AdultMatch

Ik heb er even rondgekeken. Het is een slimme manier om mensen geld uit de zakken te kloppen. Waarom reageer ik er dan ook eigelijk op? Mannen, vrouwen lopen rond in de wereld om je heen. Als je niet aantrekkelijk genoeg bent, kom dan van achter die computer vandaan, doe meer aan beweging, neem een gezond dieet en ga wat aan yoga doen. Dan wordt je wat zekerder van jezelf en vinden vrouwen je stukken aantrekkelijker. En je bent beter bestand tegen mislukkingen. Niet op datingsites kijken. Kosten je alleen maar je geld en je waardigheid.

erodate.nl = fakerdate.nl

Review over EroDate

Uit interesse in de wereld van het bedrog heb ik me een par weken terug ingeschreven. En het is precies wat ik dacht: bedrog. De lay-out en aankleding is een tijd terug veranderd, maar inhoudelijk is het nog hetzelfde verhaal als bij de meeste reviews hieronder wordt gemeld: allemaal fake. Probeer eens voor de aardigheid een paar zinnetjes van de profielen van de "dames" te googlen, en je komt dezelfde dames op verschillende sites tegen. Dit om zoveel mogelijk klanten naar "hun" sms-diensten te lokken. En let eens op het volgende: hoe actiever de "dame" is, hoe minder vrienden ze heeft. Dat klopt toch niet?! En die foto's: allemaal van internet geplukt. Weinig (misschien wel geen?) vrouwen zullen het in hun hoofd halen om met hun gezicht op een site als deze te staan. Het internet staat vol met foto's van mannen en vrouwen en koppels, lelijke en knappe, met kleren aan en kleren uit, met een koele blik of een zwoele blik. Makkelijk te downloaden en knippen & plakken. En dan nog een standaard verhaaltje erbij dat op allerlei sites tegelijk te gebruiken is waarmee je mensen naar een sms-dienst lokt: kassa!!! Slim ondernemerschap heet dat. En of de mensen achter erodate.nl er iets mee te maken hebben (ze beweren op de site iets aan fakers te doen. Ja ja. Als de ene weg is, komen er 3 andere voor terug, waarschijnlijk 3 profielen aangemaakt door degene die er eerder vanaf gegooid is) of niet, het is (zoals alle datingsites) EEN GROOT BEDROG.

Sterke punten
Het bedrog wordt mooi verpakt, dus wie niet even rond googlet stinkt er zo in. Mooie sprookjessite.

Zwakke punten
Makkelijk door te prikken.

reacties:

Review: Mannen onder elkaar

Waardeloze site. De enige reacties die je krijgt komen van fakers, vooral uit het buitenland. Als je zelf een berichtje naar iemand stuurt, is de kans heeeeeeel erg groot dat je geen reactie terug krijgt, want het gaat voornamelijk om fakers. Deze site kon beter van de server verwijderd worden, hij houdt alleen maar capaciteit tegen en kost stroom. maar dat geldt voor 99,9% van alle datingsites, met name "spannende"datingsites. Regelrechte onzin, manipulatie, leugenachtigheid en criminaliteit allemaal. Buiten is de wereld, niet op je beeldscherm.