Reviews van deze auteur

fakers...

Review over Badoo

Badoo is een site waar men vooral op geld uit is. De teksten zijn en op een vertaald, daardoor krijg je steeds het allerdomste zinnetje: wilT (en daarachter dan de activiteit).
Het vergaat er van de nep profielen en de fakers, en eeeh...heren, dames, als je iets of iemand niet vertrouwt kun je die ook nog eens met naam en toenaam googlen.... Sommige mensen staat ook op hyves en facebook (linkedin) en dan kun je prima nazien wat hun echte leeftijd en relatiestatus is... :-).

Als je toch perse lid wilt worden... doe dan even iets aan je zichtbaarheid op internet bij 'instellingen'... anders weet de hele wereld via google dat je aan het daten bent :-))).
Ik zou er overigens geen stuiver voor betalen, los van het feit dat je wel makkelijk per sms kunt betalen, maar allerminst duidelijk is hoe je er weer van af komt ...

gratis

Review over Badoo

badoo is volgens mij een van oorsprong buitenlandse site. de voorgeprogrammeerde zinnetjes staan vol spelfouten .... wilT kennismaken met..... staat zoooo dom. verder misschien niet veel fakers, maar hoe noem je dan de mensen die tien jaar van hun leeftijd aftrekken en net doen alsof ze 43 zijn in plaats van 52?

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
slecht nederlands, fakers

reacties: