Reviews van deze auteur

PARSHIP: Hoge kosten, slechte service!

Review over Parship

PARSHIP, een toch gerenommeerde site met een radio- en zelfs tv-commercial. Inmiddels snap ik waar ze het budget daarvoor vandaan halen. Mijn mening is dat als je wat ervaring hebt opgedaan met datingsite, het een redelijke aanname is dat wanneer je een 'gratis' lidmaatschap hebt en je de foto's van geregistreerde leden niet kunt zien, je deze na betaling wél kunt zien. Tenslotte zoek je een partner die bij je past maar wat ook je type is, en uiterlijk zegt toch echt wel iéts. Na het overmaken van het extreem dure bedrag van PARSHIP (ook nog gelijk voor 3 maanden en dat was dan nog een aanbieding) bleek echter dat je helemaal niet op foto's kunt zoeken. Nee, het blijkt namelijk dat het bij PARSHIP om het innerlijk gaat en de 'gerichte uitwisseling van foto's' betekent dat je eerst op basis van een nietszeggend nummer (we doen niet aan namen op PARSHIP, veels te persoonlijk natuurlijk) en wat algemene kernwoorden en korte tekstjes, en oke een profiel op basis van een persoonlijkheidstest, dat je dán als je denkt dat er op innerlijk vlak een klik is iemand kunt benaderen om te vragen of je zijn of haar foto mag zien....een zeer tijdrovende klus met een laag slagingspercentage. Daarnaast ook best vervelend als je vervolgens 'uh, leuk die foto maar toch nee bedankt' moet antwoorden. Inmiddels ben ik al 6 weken bezig om een inhoudelijke reactie te krijgen van PARSHIP of ik aub mijn geld terugmag, aangezien ik direct het opgezegd en geen enkel gebruik van deze rare service heb gemaakt. Ik vind dat ze veel duidelijker moeten communiceren dat je zelfs na betaling van een groot bedrag (ze zijn ongetwijfeld de duurste) nog steeds geen foto's kunt zien. Maar aangezien zij dat niet doen en ik geen reactie krijg, heb ik besloten grootschalig de mensen ervoor te waarschuwen, zodat niet nog meer mensen de dupe worden.

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Slechte voorlichting over de service en vervolgens het fatsoen niet hebben om normaal te reageren op diverse klachten en verzoeken per mail en inmiddels ook een schriftelijke klacht per post verstuurd aan de klantensercive in Hamburg.

reacties:

Review: PARSHIP: Hoge kosten, slechte service!

Top Linda, ik ga m meteen invullen!

Review: PARSHIP: Hoge kosten, slechte service!

Radar gezien vanavond? Parship uitgeroepen tot slechtse site bij zowel gratis als betaalde sites. Wat is wraak toch zoet.. ;-)

Review: PARSHIP: Hoge kosten, slechte service!

He Mieke,
Ze beloven je een gratis test, die doorloop je helemaal maar vervolgens kun je niks zonder lid te worden. En als je dan betaalt om wel lid te worden blijkt dat je nóg heel weinig kunt, want je ziet van niemand foto's. Idee is dat je matcht met personen op basis van het profiel (nav test) en dat je eerst iemands innerlijk moet beoordelen en contact moet leggen met die persoon, en dan pas een foto te zien kan krijgen. Leuk en heel nobel, maar daar heb je als je gebruiker niks aan. En ze zijn vreselijk duur! Oftewel: trap er vooral niet in.