Reviews van deze auteur

Parship bedrog: zijn de kandidaten slechts geesten?

Review over Parship

Hallo,

Ik noem de titel van dit onderwerp bedrog omdat ik het volgende ervaar.

Voor 6maanden betaal je 179euro. Dit is een lekkere hoge lat, en dan kan ik er vanuit gaan dat ik mensen tegen kom die serieus op zoek zijn naar een potentiële partner. Als je dan voor deze 179 euro premiumlid bent kun je berichtjes versturen naar de andere leden en dus ook daadwerkelijk contact maken met de mensen.

Het probleem is het volgende:
JE WEET NIET WIE ER WEL EN NIET BETALEN!
Als er dus een lijst met 100kandidaten is, kan het zo maar zijn dat van deze 100 er maar 30 ook een betaald abonnement hebben. Het zijn dus uitsluitend deze 30 mensen met wie je daadwerkelijk contact kunt leggen.

Nou na 100 berichtjes versturen begin je het aardig zat te worden, en dat is dan ook de grap dat je verveeld raakt omdat er zo weinig contacten gelegd worden. Het zal me niets verbazen dat dit de insteek is van Parship om geen maandabonnement af te sluiten, want na een maand ben je het wel zat.

Ik heb inmiddels een mail gestuurd waarin ik dit probleem aankaart. Vervolgens heb ik ook even gebeld om mijn mail te onderbouwen. Het antwoord op mijn vraag was dat 80% van de niet leden uiteindelijk wel het contract aan gaat. Deze dame verdient salarisverhoging!!!

Nou je moest eens weten hoe vaak ik een profiel op een datingsite heb ingevuld tot de grens dat ik ineens moest gaan betalen, en ik ben toch bepaald niet uniek :D Of val ik dan doorgaans stiekem onder die overige 20%?

IK WIL VOOR 179 EURO GEWOON WETEN WIE DEZE ZOGENAAMDE 80% DAN IS!!! Tijd investeren in iemand, die geen lid is vind ik verloren tijd. Ik bedoel, eerst betaal ik 179 euro en daarna wordt ik even aan het werk gezet om een ander ook dat contract aan te laten gaan.

Ik ben een dergelijk verhaal over parship nog niet tegen gekomen, maar ben er inmiddels wel achter dat:

als je,
''zoals iedereen na verloop van tijd waarschijnlijk'' ,
verveeld raakt op de site.

VERGEET DAN NIET TIJDIG JE CONTRACT STOP TE ZETTEN!!!.

vriendelijke groet,

Guido

Sterke punten
-hoge instaplat betekend voor mij serieuze mensen. Maar bovenstaande ontkrachtigd dit.

Zwakke punten
het is alleen al vervelend dat je een nummertje bent ipv een naam, dus je vergeet naar wie je wel en geen berichtijes hebt geschreven

reacties: