Parship Review - Parship bedrog: zijn de kandidaten slechts geesten?

Parship

Parship - Parship bedrog: zijn de kandidaten slechts geesten

16

Review:
Hallo, Ik noem de titel van dit onderwerp bedrog omdat ik het volgende ervaar. Voor 6maanden betaal je 179euro. Dit is een lekkere hoge lat, en dan kan ik er vanuit gaan dat ik mensen tegen kom die serieus op zoek zijn naar een potentiële partner. Als je dan voor deze 179 euro premiumlid bent kun je berichtjes versturen naar de andere leden en dus ook daadwerkelijk contact maken met de mensen. Het probleem is het volgende: JE WEET NIET WIE ER WEL EN NIET BETALEN! Als er dus een lijst met 100kandidaten is, kan het zo maar zijn dat van deze 100 er maar 30 ook een betaald abonnement hebben. Het zijn dus uitsluitend deze 30 mensen met wie je daadwerkelijk contact kunt leggen. Nou na 100 berichtjes versturen begin je het aardig zat te worden, en dat is dan ook de grap dat je verveeld raakt omdat er zo weinig contacten gelegd worden. Het zal me niets verbazen dat dit de insteek is van Parship om geen maandabonnement af te sluiten, want na een maand ben je het wel zat. Ik heb inmiddels een mail gestuurd waarin ik dit probleem aankaart. Vervolgens heb ik ook even gebeld om mijn mail te onderbouwen. Het antwoord op mijn vraag was dat 80% van de niet leden uiteindelijk wel het contract aan gaat. Deze dame verdient salarisverhoging!!! Nou je moest eens weten hoe vaak ik een profiel op een datingsite heb ingevuld tot de grens dat ik ineens moest gaan betalen, en ik ben toch bepaald niet uniek Of val ik dan doorgaans stiekem onder die overige 20%? IK WIL VOOR 179 EURO GEWOON WETEN WIE DEZE ZOGENAAMDE 80% DAN IS!!! Tijd investeren in iemand, die geen lid is vind ik verloren tijd. Ik bedoel, eerst betaal ik 179 euro en daarna wordt ik even aan het werk gezet om een ander ook dat contract aan te laten gaan. Ik ben een dergelijk verhaal over parship nog niet tegen gekomen, maar ben er inmiddels wel achter dat: als je, ''zoals iedereen na verloop van tijd waarschijnlijk'' , verveeld raakt op de site. VERGEET DAN NIET TIJDIG JE CONTRACT STOP TE ZETTEN!!!. vriendelijke groet, Guido

Sterke punten:
-hoge instaplat betekend voor mij serieuze mensen. Maar bovenstaande ontkrachtigd dit.

Zwakke punten:
het is alleen al vervelend dat je een nummertje bent ipv een naam, dus je vergeet naar wie je wel en geen berichtijes hebt geschreven

16 Reacties

Datum: 6 juli 2008 - 12:00

Geschreven door: Fernanda

Je kunt toch wel een beetje inschatten wie er op zo'n site wel en niet betaald hebben? De meeste betalende leden besteden wel wat meer zorg en aandacht aan hun profiel en meestal plaatsen ze ook een foto. En nog iets waaraan je kunt dat je met een betalend lid te maken hebt: bezoek gewoon eerst een aantal profielen en wacht vervolgens af wie van die mensen ook jouw profiel bezoekt. Mijn ervaring is dat dit de mensen zijn die betaald hebben. Parship bevalt mij overigens prima tot nu toe.

Datum: 19 augustus 2008 - 20:51

Geschreven door: Tanja

deze negatieve reactie's brengen mij aan het twijfelen. IK GA ME NIET INSCHRIJVEN dit was ik van plan. mensen bedankt voor julllie openheid Hebben jullie met andere bureaus WEL betere ervaringen. WiI dit graag horen> ===

Datum: 19 augustus 2008 - 20:55

Geschreven door: Tanja

een vraag aan Fernanda; jij het betere ervaringen. Hoe lang ben jij al lid. Heb je ook al ijsbrekers en kontaktverzoeken gehad. Wil ik draar op in gan, moet ik dus lid worden. Ik overweeg het nog, graag jou ervaringen, die zullen voor mijn doorslaggevend zijn. lvast bedankt

Datum: 2 augustus 2010 - 10:59

Geschreven door: Mimi Juneau

Ik schreef me vrijdag in bij Parship en kreeg ook wel snel reacties. Het verbaasde me wel dat ik eerst moest betalen, voor ik wat kon lezen. Maar ik ben niet van plan direct zoveel geld neer te tellen, zonder een proefperiode. Sorry mannen, die me wat stuurden.

Datum: 30 augustus 2010 - 12:40

Geschreven door: Inga Mezin

volledig mee eens

Datum: 1 september 2010 - 14:53

Geschreven door: martine van uytfange

Waar moet je nu als vrijgezel iemand vinden ? Ik was lid van datingbureau "missing link", 500 euro voor een jaar ! Ze hebben eigenlijk bijna geen mannen en als er dan mannen zijn, zijn het meestal oudere mannen. Als ik het probleem meldde dat er voor mijn leeftijd (42) geen mannen waren, werd dit ontkent ! dan werd ik het probleem, ik was een moeilijke klant. Bij een bijeenkomst van hen, in een hotel in Gent werd door te spreken met de dames van mijn leeftijd, duidelijk, dat deze allemaal hetzelfde ervaarden. Doch werd er een zogenaamde effort gedaan door een extra half jaar gratis lid te blijven, waar je echter geen enkele kandidaat meer ziet verschijnen, omdat ik zo moeilijk was en er voor mij niemand bijzat in hun bestand ! ik legde, volgens hen, de lat te hoog !!! Ik vermoed dat elke bureau met het zelfde probleem zit, er schrijven zich niet genoeg mannen in, men zou dan toch eerlijk kunnen zeggen dat ze een bep categorie van vrouwen niet kan helpen, maar neen, men beloofd vanalles, als je maar betaalt en natuurlijk komt er niemand uit, maar dat ligt volledig aan jezelf, je legt de lat te hoog, echte geldklopperij is het

Datum: 26 december 2010 - 3:54

Geschreven door: HUGO

zeg , ga gewoon weg van die dating bla bla je hebt dat toch niet nodig .... allé eerlijjk ben er ook bij geweest pffffff platte kak hoor ........heb net iemand gevonden en dan komt het ....betalen Hugo en niks anders......weg met parship en ander gezeik

Datum: 7 januari 2011 - 21:05

Geschreven door: Pattie

Mensen, datingwebsites zijn overbodig. Liefde kom je tegen en moet je niet gaan zoeken. Ga veel op stap met je vrienden en vriendinnen, uiteindelijk kom je wel iemand tegen het lijf die jou net zo leuk vind als andersom ;)

Datum: 21 maart 2011 - 19:52

Geschreven door: Lies

Parship is wel degelijk een eerlijke site! goed dat je moet betalen, zo ben je zeker dat iedereen er voor hetzelfde doel op gaat! ik ken enkele succesverhalen!

Datum: 27 mei 2011 - 8:38

Geschreven door: catherine

Het is teken dat je het niet goed aanpakt. Ik ben nooit betalend lid geweest en toch heb ik mijn E mail adres kunnen doorgeven. Soms kan je bij een glimlach of een "glimlach terug" iets bijschrijven : dan schreef ik mijn E mail adres in doorlopende tekst : de ontvanger moet dan wel slim genoeg zijn om het te snappen. En je kan ook je E mail een beetje verbloemd tussen je tekst in je profiel zetten : een aandachtige lezer heeft dit snel door . Bij Parship zijn ze daar nooit op uitgekomen. En zo heb ik toch al enkele keren contacten per mail gelegd : het is kwestie van wat inventief te zijn. Bij Match 4 Me weliswaar lezen ze alles na en ben ik al enkele keren geschorst om hints te geven omtrent mijn E mail adres. Maar als je daar een nieuwe account aanmaakt krijg je altijd na enkele weken éénmalig 3 dagen full membership en dan is het kwestie van snel toe te slaan.

Datum: 27 mei 2011 - 20:12

Geschreven door: Danielle

Hele maal eens dat men profiteerd van de eenzame zielen. Ik heb op Parship geweest en betalend. Betalen is gemakkelijk maar er terug vanaf geraken iets heel anders. Als je niet oplet loopt je abonnement automatisch verder.

Datum: 11 juli 2011 - 11:15

Geschreven door: Leentje

Ik ga niet akkoord met Pattie, was vroeger van hetzelfde idee, en ben zo 12 jaar alleen geweest. Na 2de date via Parship ben ik nu reeds een jaar gelukkig met mijn nieuwe partner.

Datum: 17 juli 2011 - 9:43

Geschreven door: catherine

Ja Guido , je hebt gelijk . Ik zit ook weer in die situatie , een man stuurt mij maar contactverzoekjes maar ik kan die niet lezen. Ik betaal niet omdat ik het te duur vind : je moet inderdaad meteen voor 3 maanden betalen en momenteel heb ik als allenstaande moeder een huis in verbouwing . Ik heb mijn E mail adres dus verdoken in mijn profiel gestoken als : " wie lost het raadseltje op en gaat naar ......" maar geen enkele man lijkt dit te snappen . Eén advies : ga gewoon naar Match 4me , daar kan je je voor 1 maand betalend lid maken en kunnen niet betalenden een volledig bericht terug sturen naar een betalend lid . Die site lijkt me heel wat eerlijker te zijn.

Datum: 24 juli 2011 - 15:25

Geschreven door: catherine

Ja , nu wordt het nog beter. Ze hebben ontdekt dat ik mijn E mail adres in verdoken termen in mijn profiel had gezet ( niet dat één man dat ingezien heeft en me rechtstreekd heeft gemaild ondanks 6 contactverzoeken naar mij gestuurd te hebben ) . Dus hebben ze mij de toegang tot de site ontzegd. Ik kan dus niet meer aanloggen op mijn account maar ondertussen hebben ze mijn profiel er wel op laten staan en sturen ze mij zelfs mails dat er een interesse berichtje naar mij werd gestuurd . Ik kan het profiel van die persoon zelfs niet meer bekijken. Blijkbaar laten ze er dus inderdaad profielen opstaan van mensen die geschrapt werden. Bedriegd boeltje lijkt het mij inderdaad steeds meer . Allen wag ginder zou ik zeggen !

Datum: 31 augustus 2011 - 19:27

Geschreven door: Myriam

Welke datingsite is dan wel ok? Meetic bv is nog een grotere ramp!

Datum: 28 januari 2013 - 22:07

Geschreven door: Karen

Ja, ik ben pas 2 dagen niet-betalend lid en heb nu al sterk het gevoel dat ik word bedrogen door Parship. Ze zeggen dat je mag reageren op een bericht, maar dat kan maar met 1 regel, die 8 van de 10 keer ook nog wordt geweigerd omdat hij niet door de filter zou kunnen..... Op sommige berichten kun je al helemaal niet reageren, voordat je premium lid wordt. De indruk wordt gewekt dat je een tijd gratis mag uitproberen en de lijst met wat je rechten zijn lijkt indrukwekkend, maar het klopt dus niet!!! Het is alleen een lokkertje om voor veel geld lid te worden. Ik wilde even aankijken of deze site me aanspreekt, omdat ik wat minder tevreden was over de reacties op aan andere site, waar ik me loslopend wild voelde. Wilde kijken of deze matching-formule me aansprak, maar las ook veel negatieve reviews, dus wilde het eerst uitproberen. Ook vind ik het raar dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn; mijn email met vragen over de filter is niet beantwoord. Komt allemaal heel gelikt en indrukwekkend over, maar je krijgt al snel het gevoel dat het niet klopt, dus je moet of stoppen, of lid worden, omdat er toch net een paar interessante matching-voorstellen worden gedaan. Wel heel slim, maar niet zuiver. Bedrog!

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Bezoek Parship