Echt?

Het grappige van de vorige reviews is dat er door 2 mensen is gereageerd die als beheerder/administrator van deze site betrokken zijn. En natuurlijk positief zijn. Feit is dat deze site een andere voorstelling van zaken geeft dan de werkelijkheid. Feit is dat de enige actieve personen een paar (amateur)prostituees zijn en dat je van anderen geen reactie krijgt. Feit is dat discussies gemanipuleerd worden vanuit het beheerdersteam om daarmee hun standpunt te versterken. Heb niet de hoop dat dit nu de site is waar met smart op gewacht wordt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
veel

Bezoek Zabber Reviews over Zabber

1 reactie

Helemaal mee eens.

Wat een doorzichtige kansloze bende. Het beheer is niet in staat om ook maar 1 fatsoenlijke Nederlandse zin te formuleren en de dames die wél reageren hebben opvallend veel dezelfde schrijft en stijlfouten. Ook zijn deze dames het altijd met de kliek eens.

De controle op echtheid van de bezoekers slaat nergens op. Het beheer zit er overduidelijk zelf om de krenten uit de pap te vissen en geld te verdienen aan de camsex van de dames die zabber als podium mogen gebruiken.

De site is gebouwd door een amateur, want de helft werkt regelmatig niet. Na een week of 3 al helemaal klaar mee.

Bezoek Zabber Reviews over Zabber

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Zabber
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden