Reviews van deze auteur

Loksite

Je wordt gelokt richting een betaal chatsite. Verder een dooie boel. Reacties praktisch niets of het blijft bij nietszeggend. Chatten alleen als je vriendje wordt maar dat kan dus alleen via de betaalde site. Je ziet ook constant dezelfde chatdames als je de chat onderaan her scherm opent. Iig 1 is constant actief dus het is wel duidelijk waar zij de kost mee verdient

Sterke punten
Kan niets bedenken

Zwakke punten
Totaal dood

loksite

Review over GeileMarkt

Pas op! Is een loksite die je bij reactie leidt naar o.a. Neukmatch. Daar mag je dan uiteindelijk betalen voor pure fake. In hun voorwaarden staat ook dat er geen fysieke afspraken mogelijk zijn.

Sterke punten
Aannemelijke verhalen.

Zwakke punten
Totale nep.

allemaal fake

Review over SamenChatten

Lijkt een oprechte website. Echter ook hier allemaal fake. Je krijgt geen duidelijke antwoorden op je vragen, wordt aan het lijntje gehouden en het resultaat is uiteindelijk nulkommanul. De profielen die geregistreerd staan, is maar een handjevol, hebben veelal dezelfde uitdagende tekst en zijn nietszeggend. Kost veel en levert ni Overigens staat er een melding op de site dat je de beheerder op fakers kunt wijzen via een mailadres. Nou vergeet het, je krijgt je bericht onbestelbaar retour..

Sterke punten
geen

Zwakke punten
allemaal pure nep

reacties: