Ervaring delen...nog geen juiste match....hoop gauw!

Ervaring delen...nog geen juiste match....hoop gauw!

Ik ben nu 18 maanden ingeschreven bij Puur Relatiebemiddeling en wat fijn om bijna allemaal positieve berichten te lezen maar ik wil ook delen hoe het met mij gaat.
Helaas nog niet de juiste match ontmoet. Het eerste jaar geen voorstellen met raakvlakken, het laatste halfjaar gaat het beter maar nog geen klik tussen mij en de voorstellen. Wat ik jammer vind is dat er vaak 3 maanden tussen de voorstellen zitten. Het contact en de peptalk van Mieke is altijd opbeurend maar de werkelijkheid voelt na zo' n lange tijd niet altijd even goed. Ik wil deze kant ook vermelden want het is niet zo dat het altijd binnen een korte tijd lukt. Vertrouwen moet er zijn anders ga je niet met een bureau in zee maar dat het ook lang kan duren hoor ik ook wel van anderen. Op het moment van inschrijven hoop je echt op leuke voorstellen en helaas is dat bij mij nog niet gelukt...... Positief gezien, hoop ik gauw mijn succes story hier te delen....

Sterke punten
Komt professioneel over, zeer positief ingesteld.

Zwakke punten
Ik had gehoopt om meer juiste voorstellen en niet elke keer 3 maanden ertussen. Meer openheid in man/vrouw verhouding en leeftijd.

Bezoek Puur Relatiebemiddeling Reviews over Puur Relatiebemiddeling

4 reacties

Als er steeds 3 maanden zitten tussen 2 afspraken vind ik niet professioneel.
Geen wonder met 60 relatiebureau's, de spoeling wordt dun.
En dan zijn ze allemaal nog duur ook.

Dirk, ja het is gissen.....Volgens mij een erg tekort aan mannen.....to be continued.

Dat is vreemd? Bij datingsites is er juist een tekort aan vrouwen. Ik zit bij Knuz en daar is het gratis. Je moet wel zelf actief op zoek gaan en mannen aanschrijven die jou leuk lijkt. Je zult ook berichten krijgen van mannen. Daar kan je gericht zoeken in je woonplaats, provincie en leeftijden. Als je bij Knuz zat had je nu misschien een leuke man gevonden en veel geld uitgespaard wat je nu kwijt bent aan Puur Relatiebemiddeling. Van dat geld had je samen op vakantie gekund.
Als een man jou niet bevalt kun je hem blokkeren. Als ik jou was zou ik me inschrijven bij Knuz.nl en het geld terugvragen van Puur Relatiebemiddeling vanwege wanprestatie. Al die relatiebureau's hebben mooie praatjes, mooie belofte's, mooie websites en mooie folders. Maar helaas ze kunnen hun beloftes niet waar maken.

Denk dat Dirk helemaal gelijk heeft wat de verhouding man/vrouw op een Datingside betreft. Tekort aan vrouwen is toch bekend, denk ik. Wat kost zo`n grapje, zoals Puur relatiebemiddeling? Zal wel een prijskaartje aan zitten , denk ik toch?

Bezoek Puur Relatiebemiddeling Reviews over Puur Relatiebemiddeling

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Puur Relatiebemiddeling
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden