tip

Alle eerder genoemde positieve zaken ben ik het helemaal mee eens!!!

Ik heb al erg fijne contacten gevonden via deze site en doordat het van begin af aan duidelijk is wat je zoekt, is er vrijwel direct openheid en gelijkgestemdheid die op andere sites veel meer tijd en investering kosten voor je zover bent met elkaar.

Toch zijn er volgens mij 2 functiesop PAM die zowel nadelig voor de leden als voor de site werken.

Sinds ik geen betalend lid meer ben zijn de foto´s niet meer zichtbaar, maar is het wel mogelijk berichten te sturen.
Dat heeft als nadeel dat ik daardoor niet meererg geinteresseerd ben, want alle profielen doorlezen is geen beginnen aan.
De eerste selectie begint meestal bij de foto bij veel mensen.
Of als een profile er erg positief uitspringt is het mogelijk om elkaar een e-mailadres te vragen waardoor de foto´s naar elkaar opgestuurd kunnen worden.
Ook chatten behoort dan gewoon tot de mogelijkheden.....
Bij het zien van de foto kan alles erg meevallen, maar een afknapper is daardoor extra vervelend voor de betreffende persoon.
Bovendien heeft PAM er helemaal niets aan gehad, niemand is geen lid geworden en niemand heeft iets betaald!!
Mij lijkt het naar alle partijen interessanter om de foto´s wel zichtbaar te laten zijn, maar net zoals bij Relatieplanet geen mogelijkheid om met elkaar in contact te komen. Alleen door te laten weten dmv een sterretje ofzo, dat je in elkaar geinteresseerd bent.
Voor meer contact moet je dan betalen.
Op dit moment word je als niet betalend lid te weinig geprikkeld om lid te willen worden en is het een soort `blind date` site.


Trouwens wel jammer dat er erg veel profielen ondanks alle polyamoreuze openheid toch niet het lef hebben een foto vanzichzelf en of hun partner te plaatsen...
(nerd) (K)

Bezoek PolyAmorieMatch Reviews over PolyAmorieMatch

3 reacties

....Niemand is geen lid meer geworden...

Een ontkenning in een ontkenning is een bekenning.
Dus iedereen is lid geworden?

Dank voor jouw review en fijn om te lezen dat je alle positieve kanten van PAM onderschrijft en dat PAM jou al mooie contacten heeft opgeleverd :)

We hebben ervoor gekozen om foto's niet zichtbaar te laten zijn voor free members, omdat we daarmee ook de privacy van onze leden beschermen. Het free membership geeft jou de mogelijkheid om rond te kijken wat PAM biedt. Wanneer je echt contact wil leggen met andere leden dan is een full membership het juiste abonnement.

Als free member kun je zelf geen berichten sturen. Je kunt wel berichten ontvangen van full members en deze berichten onbeperkt beantwoorden. Daarmee bieden we onze full members de maximale kans op mooie contacten.

Een flirt-functie (het 'sterretje' waar jij over spreekt) wordt momenteel ontwikkeld. Binnenkort is het voor zowel free members als full members mogelijk om de interesse voor iemand aan te geven. De chat-functie verwacht ik in september aan te kunnen bieden.

Ik ben het met je eens dat meer mensen hun foto zouden moeten durven laten zien. Ik zal in de volgende nieuwsbrief weer een oproep doen. In de praktijk blijkt dat profielen met foto meer aandacht krijgen dan profielen zonder foto, dus reden genoeg om een foto te plaatsen, denk ik 8)

Met 8) aan het einde van mijn vorige bericht wilde ik een cool kijkende smiley laten zien, niet helemaal gelukt :S

Bezoek PolyAmorieMatch Reviews over PolyAmorieMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over PolyAmorieMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden