NMLK zijn leuke ontmoetingsactiviteiten maar geen dating

NMLK zijn leuke ontmoetingsactiviteiten maar geen dating

NMLK organiseert leuke activiteiten. Verhalen over Carlo doen de ronde, maar heb zelf nooit iets negatiefs ervaren omdat ik er wat verder vanaf sta en weinig tot geen contact met hem heb. Wel ervaar ik tijdens de activiteiten het vrij kansloze gedrag van de meeste mannen (tijdens activiteiten in Amsterdam, andere plaatsen kom ik niet, als inwoner van Amsterdam, dus daarbuiten heb ik geen oordeel) jegens de dames die aan activiteiten deelnemen. Sommige mannen vertonen gedrag alsof ze nog nooit een vrouw hebben gezien.
Vrouwen die deelnemen zijn wel vriendelijk, maar bij lange na niet zo aantrekkelijk als wat ik op straat in Amsterdam dagelijks zie.
Los daarvan, vertonen die mannen zeer onaantrekkelijk, smekerig en wanhopig gedrag ten opzichte van die dames. Of ze verdringen zich om de hele avond ermee te praten en heel hard in de friendzone te blijven hangen, omdat ze niet weten hoe ze het aan moeten pakken...Dat is de enige smet op de activiteiten die verder wel leuk. het jammere is wel dat 90% van de deelnemers van de activiteiten in Amsterdam niet in Amsterdam zelf woont..

Sterke punten
-Sociaal, leuke activiteiten

Zwakke punten
-Soms ontzettend eenzame deelnemers, die zich behoorlijk kansloos gedragen jegens de vrouwelijke deelnemers..

Bezoek NMLK Reviews over NMLK

1 reactie

Interessant om te lezen, dank je wel!
Ik heb me inmiddels aangemeld bij Klup en ik merk helemaal niets van dat opdringerige gedrag van mannen naar vrouwen toe. Zelf ben ik man en vind het vreselijk als andere mannen zich zo gedragen.
Je zou eens kunnen kijken of Klup wat voor jou is!
www.kluppen.nl of in de Google Playstore of App store.

Bezoek NMLK Reviews over NMLK

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NMLK
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden