MijnGeheimeLiefde

Ik bedacht is om een week proef te nemen, na lang geklets te hebben vroeg ik om buiten de chat te spreken zoals videochatten skype of email.
Dan kreeg je als excuus dat ze nog niet wil en dat het te vroeg nog is en dat ze niet zomaar haar email wilt afgeven. Voor afspraakjes vind ze ook te vroeg en dat ze jou eerst beter moet leren kennen.

De aanbod van vrouwen zijn ook laag en weinig reagerende en je moet ook vaak te lang wachten dat er terug gereageerd wordt. foto's zijn vaak verborgen en mensen zijn bang om zich te laten zien.
Ik heb het idee dat er gewoon dames achterstaan die proberen je zo lang op de website mogelijk te houden, opgezette spel.
ze maken gebruik van foto's die niet bekent zijn op het net.
als je niet op tijd afzegt gaat je abonnee automatisch door

Sterke punten
geen

Zwakke punten
duur abonnement

fake, neppe profielen

Bezoek MijnGeheimeLiefde Reviews over MijnGeheimeLiefde

3 reacties

De opmaak van deze website komt me heel bekend voor.
Keurmerk Online Dating is nep.
Keurmerk Beste website is nep.
Keurmerk 100% Discreet is nep.

Ik kan nog niet zoveel over deze site roepen omdat ik niet de gelegenheid krijg om iets gratis uit te proberen. Zodrs je ook maar iets wilt lezen dan krijg je een pop up scherm met het verzoek te betalen. En dat is iets wat ik zeker niet ga doen. Op het momend dat je op deze manier wordt behandeld dan heb je mestal met oplichters te maken. En als we eerlijk zijn dan moet ik bekennen dat er geen enkele site is die eerlijk spel speelt. Ik heb een aantal voorbeelden van dit soort sites geplaatst op sexspecial.nl de enige site waar je niet wordt belazert. Hier vind je de volledige communicatie tussen mij persoonlijk en een aantal nepprofielen. Kijk , lees en huiver, maar vooral: besteed je geld aan iets lekkers.
Chris

Sinds kort profiel aangemaakt constant mails , en ik wil uitschrijven en dat lukt niet , kheb zelfs geen credits gekocht !!! Ben het beu !!! Hoe geraakt ik van jullie af ?

Bezoek MijnGeheimeLiefde Reviews over MijnGeheimeLiefde

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MijnGeheimeLiefde
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden