En grote grap

Heb een lidmaatschap gehad van 3 maand..in de laatste maand was niemand geinteresseerd.. Is mijn LIDMAATSCHAP AFGELOPEN DIRECT VROUWEN DIE GEINTERESSEERD IN mij zijn hahahahahaha

pure oplichting

Sterke punten
goed in geld afpakken, TRAP ER NIET IN

Zwakke punten
duur en je krijgt nies

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Klopt helemaal , bij mij was dat net zo .De eerste dagen nadat je betaalde lidmaatschap is afgelopen wordt je overspoeld met bezoeken ( maar die kun je natuurlijk niet zien , moet je eerst weer lid worden )
b.v. je hebt 50 bezoekers gehad , nadat je betaald heb kun je proberen te tellen of het er 50 waren ........ maar je kunt het wel raden , niet dus .

Zo werkt iedere datingsite. Als je eerst gratis lid bent laten ze je geloven dat er veel belangstelling voor je is. Als je eenmaal betaald hebt zijn ze allemaal verdwenen en blijft het ijzig stil. Je kan wel honderden emails sturen maar je krijgt hooguit een enkele afwijzing terug. Bezoekers van je profiel kijken enkel maar en zijn meestal niet van het type wat je zoekt. Als er dan wat bijzit wat je wat lijkt en je stuurt een email krijg je geen email terug.

Tijdens een actie kreeg ik 3 dagen gratis ' full membership' cadeau. In die 3 dagen werd mijn profiel wel bezocht Door vrouwelijke leden, maar ik ontving geen enkele reactie. Ook volgde er geen reactie op de berichten die ik verstuur de. Mede daarom heb ik geen betaald abonnement afgesloten. De andere reden is dat lexa er bekend om staat de abonnementen op slinkse wijze te verlengen en daar heb ik een hekel aan.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden