bedonderd

Drie jaar geleden ben ik gescheiden mijn toenmalige vrouw had al meer dan een jaar een ander wat volgt is een lange periode van verwerken uiteindelijk op aanraden van familie op een datingsite LEXA dus ,heeft heel wat moed gekost om mij te laten inschrijven eerst gratis lid bijna twee honderd reacties in drie dagen maar ja als je wilt reageren moet je betalen dus een lidmaatschap van een maand aangegaan, nooit meer wat gehoord op twee berichten na, een uit Cuba en een uit suriname nergens om maar dat stond niet in mijn profiel oproep vervolgens waren ze ook een stuk ouder.
Later lees ik dat er ook gebruik word gemaakt van fictief profiel entertainment maar niet van valse profielen wie kan mij zeggen wat het verschil is ? voelde mij weer besodemieterd.
Voor mij nooit!!! geen datingsite meer hoe verder weet ik niet ,ik zie wel hoop dat ik maar zo iemand tegen kom op de ouderwetse manier.

Sterke punten
betalen

Zwakke punten
Alles wat je maar kunt bedenken

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Fictieve profielen zijn niet bestaande profielen die door de eigenaars aangemaakt of aangekocht worden.Dit om het groot tekort aan vrouwenprofielen aan te vullen en mannen te laten betalen.
Fake of valse profielen zijn door de leden zelf aangemaakt,men doet zich daar anders voor dan dat men is.Vrouwen liegen meestal over hun gewicht en mannen over hun burgerlijke staat.Je moet ook de geforceerde glimlachen eens zien.Wil je als man toch je kans wagen dan kies je best voor een gratis site.De kans is groot dat het ook niets wordt,maar je bent je centen niet kwijt.
Internet dating sucks.

Ik snap niet dat de rechtbank van Amsterdam de grote internetsites niet veroordeelt voor valse profielen en alleen Cupidos.nl.
En ook de consumentenbond doet niks tegen fictieve profielen die haar leden, de grote sites, zelf aanmaken. De pot verwijt de ketel, noemen we dat. Dus zo betrouwbaar is keurmerk veiligdaten niet.
Wegblijven bij de grote datingsites zolang ze fictieve profielen aanmaken en ook wegblijven bij alle andere sites die ook fictieve profielen aanmaken.

Entertainment profielen zijn gewoon NEP profielen ... Het zijn profielen aangemaakt door de website zelf met moderators erachter die betaald krijgen om met mensen te chatten enzo (zodat ze op de website blijven ) Het is reinste schofterigheid en moest verboden worden .

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden