Oplichting

Lexa is een grote oplichtinsbende. Drie dagen gratis full membership houden ze je voor, maar vergeet het maar. Ze lokken je naar de site in de hoop dat je dan alsnog betalend lid wordt, maar drie dagen gratis is er dus niet bij. Daarbij, vele fake profielen waar medewerkers van Lexa een spelletje mee spelen. Dus mensen, word geen lid, het is echt weggegooid geld.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
De hele Lexa site

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

6 reacties

Beste Piet,

ik begrijp uit uw bericht dat u geen gebruik heeft kunnen maken van de aanbieding van een 3 dagen gratis Full membership.

Wanneer u onze radiospot met betrekking tot 10 jaar Lexa goed beluistert wordt hierin aangegeven dat nieuwe members die zich registreren via www.10jaarlexa.nl automatisch een gratis 3 dagen Full membership krijgen toegewezen.

Indien u zich via de gewone Lexa website heeft ingeschreven, zult u niet automatisch een 3 dagen membership toegewezen krijgen. U kunt hier echter contact over opnemen met ons Customer Care Team, zodat zij voor u kunnen nakijken of u alsnog recht heeft op deze 3 gratis dagen.

U kunt uw verzoek/bericht versturen via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Lexa is nep!na zorgvuldige studie,ben ik erachter gekomen met duidelijk bewijs adt er gefraudeerd word 70% van alle vrouwelijke namen begint met naam_a.b.c_nummer VB:manon_a_170,Paruda_a_204,julliette_c_636,en zo kan ik nog wel even doorgaan,echte contacten beginnen met wessel30,moniek 1988 en enz,dus echt fake ook gezien de reacties die je krijgt ,betaal ik daar 6 maanden voor ,wil me geld terug binnen 7 dagen!had ik maar eerst google geraadpleegt!als ik wil betalen voor de liefde ga ik wel naar de hoeren,,,,,

Na het lezen van vele slechte reviews over Lexa heb ik besloten mijn gratis account (waar je sowieso niets aan hebt behalve veel spam) te verwijderen. Na veel gezoek eindelijk de juiste link gevonden en wat blijkt?? Ze herkennen mijn gebruikersnaam e/of wachtwoord niet. Ik heb het wel 20 keer geprobeerd maar nee hoor! Ik heb zelfs mezelf uitgelogd en opnieuw ingelogd met dezelfde gegevens en dat was NATUURLIJK geen probleem. Ik wil er nu vanaf want ik wil niet dat mijn profiel gebruikt wordt om anderen te lokken lid te worden maar het kan niet. Er is niet eens een manier om de vraag neer te leggen. Als dat er wel is dan is dat ook heel mooi verstopt. Wat een vreselijke op geld beluste bende! LEXA... U suck!

Hallo mensen ik heb hier een full membership gekocht en het koste 38,80 voor 3 maanden daarnaast moest ik ook nog eens 20,70 betalen voor zogenaamde optie. Dat wou ik helemaal niet maar oke heb een acount aangemaakt, wat blijkt is net als de berichten hierboven 80% van de mensen zijn fake , zo zie je dat ze 24 uur online zijn maar wanneer je wilt chatten zijn ze offline. De mensen die reageren zijn vaak ook fake . Het is duidelijk dat dit net als alle datings sites een oplichterij is want anders zouden ze nooit winst maken.
Ik raad jullie allemaal het niet aan om je bij lexa.nl of andere datings sites aan te melden. Ik heb al mijn geld weg gegooid en sterker nog een wijze les van geleerd. PAS OP EN BETAAL NOOIT VOOR DATINGSSITES

Aanvulling op bovenstaande:
Ik heb ook het vermoeden dat er gefraudeerd wordt met je bezoekers. Zo was er bv een vrouw uit dezelfde woonplaats die wekelijks op mijn profiel aan het kijken was, wat ik al vreemd vond wat we kennen elkaar en that's it. Toen kreeg ik een berichtje van haar waarom ik telkens op haar profiel aan het kijken was (terwijl ik dat helemaal niet deed). Dat is toch wel heel bizar! Daarnaast vind ik al die bezoekers/flirts/berichten van mensen uit het buitenland ook maar raar, zoals wessel kwist hierboven aangeeft lijkt het wel alsof deze manier fake zijn, ook hierbij beginnen alle namen namen met naam_a.b.c_nummer.

"Wanneer u onze radiospot met betrekking tot 10 jaar Lexa goed beluistert wordt hierin aangegeven dat nieuwe members die zich registreren via www.10jaarlexa.nl automatisch een gratis 3 dagen Full membership krijgen toegewezen"


En dan kom je op de gewone lexa site.. haha wat een joke!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden