oplichter

Ben bijna opgelicht door een man die ik ontmoette via Lexa. Leuk profiel, dacht leuk contact op te bouwen. Hij (Ier van Schotse afkomst??) was zeer charmant en stuurde hele vleiende emails. Zijn voorstel was om buiten Lexa om via email te communiceren. Hij pakte me helemaal in, ik was geweldig, zijn grote liefde. Ja, ja. In zijn mails kwam hij heel oprecht over en vertelde veel over zichzelf. Dit ging zo'n vier dagen door. Ook via MSN gepraat en toen bleek dat hij in Maleisie werkte, uitgezonden voor zijn werk. Hij was construction engineer. Klinkt mooi en je hebt geen idee wat het inhoud. Geloofde het allemaal nog. Hij stuurde op mijn verzoek foto's door van hemzelf. Leuke, sympathieke man om te zien. Ik was helemaal verliefd ondertussen, de vleiende emails bleven komen. Tot gisteren (31-01-2012) Om 11.00 uur een SMS dat hij beroofd was. Vond dat heel erg voor hem natuurlijk, en mailde dat ook. 's Middags op MSN liet hij weten dat hij gestrand was en geen geld meer had. De verliefdheid was in een klap over, hij vroeg mij ? 1000 over te maken naar hem via Western Union Bank. Uiteraard niet gedaan. Wist gelijk dat ik met een oplichter te maken had, zei hem dat ook. Hij was nog beledigd ook dat ik hem daarvan verdacht! Nam het mij zeer kwalijk dat ik hem nu in de "steek" liet. Via Lexa heeft hij gezocht naar een vrouw en toen hij beet had, ging hij er snel er weer af. Zodat hij niet meer te traceren is. Hij ging zelfs zover om mij te bellen, en via een trucje het gesprek op mijn kosten te zetten. Gelukkig heeft dat me minder dan ? 10 gekost, maar deze man was zo geslepen en geraffineerd. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit al vaker gedaan heeft, en waarschijnlijk ook met succes. Het is een grote oplichter, die alleen op geld uit is. De foto's die hij stuurde zijn niet van hem, daar ben ik zeker van. Het enige wat waar was , is dat hij in Maleisie zit. Lekker ver weg en moeilijk te traceren. Ben niet verdrietig, want de persoon met wie ik contact dacht te hebben bestaat niet. Wel boos dat hij via Lexa de mogelijkheid kreeg om een slachtoffer te zoeken. Ze zeggen dat ze misstanden in de gaten houden. Niet dus. Dankzij mijn gezonde verstand ben ik hier niet ingetuind. Maar hij zal vast opnieuw gaan zoeken. Illusie armer, ervaring rijker. En een groot minpunt voor Lexa dat hij via die site vrouwen kon zoeken, om geld afhandig te maken.
Nog een nadeel is dat ik op de site van Lexa nergens kan vinden hoe ik dit aan hen door kan geven. Is wel belangrijk vind ik. En wil dan ook de gegevens doorgeven waaronder hij zich presenteerde, valse naam volgens mij. Heb niet de illusie dat deze man te vinden is, maar wil toch waarschuwen. Dus Lexa, jullie hebben mijn emailadres. Neem alsjeblieft contact op met mij, zodat ik e.e.a. uit kan leggen over deze oplichter.

Sterke punten
Er staan gelukkig ook betrouwbare mannen op de site. Maar dat is geen verdienste van Lexa.

Zwakke punten
Raar beleid. Sommige informatie die je in je profiel wilt zetten wordt geweigerd zonder aan te geven waarom dat geweigerd wordt. Hele normale dingen trouwens, geen rare dingen of zo. Is heel mistig hoe dat zit.
Ze screenen slecht, een oplichter is er al tussendoor geglipt. :(

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Lexa is zelf ook een oplichterssite. Die stellen oplichters voor. Ik ben door lexa en lexamore over 200 euro opgelicht. En wat je krijgt zijn de oplichters. Voor dat 200 euro kunnen personeel in dienst te nemen om de members dieper in de put gooien.

Beste M.J.

ik begrijp uit uw bericht dat een van onze members u geprobeerd heeft op te lichten en u wilt weten hoe u dit kunt melden aan Lexa.

Ik betreur het dat u een slechte ervaring heeft met een van onze members en onze website.

Ik begrijp uw zorgen en ik hoop u gerust te stellen door aan te geven dat veiligheid op de site onze eerste prioriteit is.

Wij zijn erg trots dat duizenden members op onze website de liefde hebben gevonden, en dat incidenten waarbij members zich niet aan de algemene voorwaarden houden zelden voorkomen. Wij hebben als betaalde datingsite kwaliteit hoog in het vaandel staan, wat onder andere inhoudt dat wij 24 uur per dag proactief ondersteuning bieden aan al onze members.

Wij zijn niet alleen van computersoftware afhankelijk om de veiligheid op de site te waarborgen, alle inhoud van de site wordt handmatig gecontroleerd en goedgekeurd door ons Customer Care Team. Onze werknemers houden alle veranderingen op de website bij, en kunnen bij meldingen over members onmiddellijk actie ondernemen.

Verder geven wij u, als gebruiker van de site, de mogelijkheid om meldingen te doen van elk profiel dat u bezoekt en elk gesprek dat u via de site voert.

Ons Customer Care Team werkt er hard aan om een ieder die ongepast gedrag op de website vertoont te vinden, en snel te reageren op meldingen van onze members. Verder wil ik u aanraden om, voordat u uw persoonlijk gegevens deelt met een member, eerst vertrouwen op te bouwen via de berichtenservice en chat op onze site.

Wanneer u besluit om af te spreken met een potentiële partner, ga hier dan altijd met dezelfde zorg mee om als u normaal ook zou doen bij een eerste ontmoeting.

Ondanks het feit dat wij vertrouwen hebben in de maatregelen die wij nemen op de website, waarderen wij het zeer dat u als member een melding maakt van elk verdacht profiel dat u tegenkomt. Een melding maakt u als volgt:

- Wanneer u een profiel bezoekt klikt u aan de linkerkant, onder de profielfoto, op de optie "Maak een melding".
- Ontvangt u een ongepast bericht, dan kunt u na het openen van het bericht klikken op de optie "Maak een melding van dit bericht".
- Tijdens een chat heeft u de optie "Agents waarschuwen" om een melding van het gesprek te maken.

Ook kunt u zelf contact opnemen met ons Customer Care Team door een bericht te sturen en hierin het probleem/klacht te melden inclusief de gebruikersnaam van de member. U kunt uw bericht sturen via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.
Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en dat u met plezier gebruik blijft maken van onze website. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wil u alvast bedanken dat u deze member onder de aandacht brengt.

Met vriendelijke groet,

Christine
Lexa Team

Ik ben door Lexa opgelicht met ideal betalen, ik betaalde voor 3 maanden 38,85Euro en ben daar akkoord megegaan en vervolgens een dag later nog 44.70 Euro incasseerd door lexa zonder Ideal akkoord.. je geeft de bedrijf 1 vinger en ze pakken je hele hand, wat een uitbuiting zeg..

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden