stigmatisering

stigmatisering

In menig vrouwelijk profiel staat een opmerking in de trend van: 'geen one-night stand', 'zoek je een avontuurtje klik dan verder'. Of er wordt in andere bewoordingen duidelijk gemaakt dat de vrouw last heeft van mannen die alleen op sex uit zijn . Maar als ik zie naar de vrouwen die mijn profiel bezoeken of het initiatief nemen om een bericht te sturen, dan zijn dat voornamelijk vrouwen die aanzienlijk ouder zijn dan ik zelf ben.
Logisch toch dat het bij een one-night stand blijft. Als de eerste zonnestralen tussen de spleten van het gordijn op haar gegroefde gezicht met uitgelopen mascara vallen kun je als man alleen maar hard wegrennen. One-night stand betekent 'niet voor herhaling vatbaar'. Door de torenhoge eisen die vrouwen stellen op datingsites, komen maar weinig mannen in aanmerking voor een date en deze hebben alle opties dus gaan zich niet binden.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

7 reacties

Knuz is een slapende datingsite geworden. Omdat vrouwen weinig fantasie hebben kopiëren vrouwen elkaars profiel tekst. Daarom zie je vaak dat ze niet in zijn voor een ons night stand. Ook bij mij kijken alleen maar oudere vrouwen.

Datingsites zijn een mannenboel. De relatief weinig vrouwen daar hebben het daar voor het kiezen. Maar vrouwen houden met een ding geen rekening : De mannen voor wie ze kiezen liggen ook goed in de gewone markt.

Klopt helemaal deze review , wat zo goed aan deze review dat het zo herkenbaar is .

De oudere dames die mijn profiel bekijken daar wel ik geen seks mee, al kreeg ik geld toe.

Geen probleem,vrouwen boven de 50 willen geen sex meer.

Vrouwen mooi of lelijk hebben het voor het uitkiezen. Om te beginnen moet je heel stuk jonger en lang zijn. Zowel mooie vrouwen als mannen hebben geen datingsite nodig, die zijn niet lang alleen. Die hebben het in het dagelijks leven voor het uitkiezen, ook de mooie mannen hebben dat. Als er op een datingsite een mooie vrouw staat en ze heeft geen bezwaar dat de man ouder is, grote kans dat het fake is, een scammer die op geld uit is. Afrika en Oost-europa is hier berucht om.

Mooi heb je en ja met hele enge ziektes of soa, hiv, aids misschien vinden ze dat wel heel aantrekkelijk aan hun zelf. En lelijke heb je ook tussen zitten die al van de maatschappij zijn afgeschreven en die al heel Nederland heeft afgewerkt..

Klopt vele oplichters op knuz die je willen uitbuiten om je geld. Ze zijn daar actief ze gaan zoeken waar er te halen valt, DAT KAN IK MET KLEM ZEGGEN. Als je alleen kunt blijven is dat het mooiste wat er is en niemand die van jou geld of van jou inkomen kan profiteren. Jij beslist en jij bepaald wat er met jou zelfs gebeurd. Maar je moet niet laten kisten door de vrouwen op knuz of van andere dating sites. Ze proberen je allemaal aan te paaien met mooie woorden, maar ze kunnen niks waarmaken en ze zijn maar 1 ding uit en dat is jou hardwerkende geld.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden