Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbeschofte vrouwen

Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbeschofte vrouwen

Zelden heb ik zo'n stel arrogante, zelfingenomen, narcistische, gefrustreerde, delusional en onbeschofte vrouwen op een datesite gezien als op knuz! Meerdere datesites hebben dit fenomeen, maar knuz is de kers op de taart!

Je krijgt nooit reacties, ook al schrijf je een normale, leuke, uitgebreide mail.

Het eisenpakket wat deze zelfingenomen vrouwen op hun profiel neerzetten is lachwekkend! Een man mag geen kinderen hebben, moet een topsalaris en een auto hebben, men wil niet reizen want dat moet de man doen, een man moet een iq van 180 hebben, moet doctorandus zijn en moet een sollicitatie houden om maar überhaupt evt een reactie te krijgen! Zo zijn er nog talloze voorbeelden, het is zo belachelijk dat het bespottelijk is.

Als man ben je compleet kansloos en je zou welhaast je zelfvertrouwen verliezen bij deze delusional, niet eens bijzondere vrouwen. Dat je als (niet eens knappe) vrouw bij je profiel bijv neer durft te typen dat je keuze te over hebt en je haar maar moet impressie om eventueel haar aandacht te trekken, wauw!

Ik kan genoeg vrouwen in real life krijgen, 100 x leuker, knapper en vriendelijker als dit waardeloze zooitje wat hier op staat. Ik zie er normaal uit en heb genoeg aandacht van normale vrouwen die ik in het dagelijkse leven tegen kom. Verspil je tijd als man niet aan deze arrogante idioten, je krijgt toch geen contact! Deze vrouwen zitten hier alleen maar voor een boost van hun ego en zullen nooit een normale, leuke man tegenkomen!

Alle vrouwen op deze site denken miss universe te zijn en zullen met deze houding jaren later nog steeds zonder partner op deze site staan, maar toch zullen zij blijven denken dat het niet aan hun ligt. Ze zouden eens heel goed in de spiegel moeten kijken, maar hun ego is zo groot dat dit nooit zal gebeuren. Je zou bijna geneigd zijn om deze types.verrot te schelden, zelden zo'n walging aan een site over gehouden als aan knuz!

Zoals gezegd, deze vrouwen moeten eens in het woordenboek de betekenissen van de woorden arrogant, gefrustreerd, zelfingenomen, narcistisch en delusional opzoeken want als je als modale, niet eens aantrekkelijke vrouw het idee hebt dat dit mannen aantrekt zul je heel bedrogen uitkomen!En dit geldt ook voor de wel aantrekkelijke vrouwen, want niemand wil zo onbeschoft behandeld worden en de meeste mannen gaan je echt niet smeken voor aandacht! Voor mij nooit meer!

Sterke punten
Behalve dat het gratis is, GEEN!

Zwakke punten
De vrouwen die zo onbeschoft en zelfingenomen zijn dat het voor geen enkele manier de moeite waard is!

Nooit reacties!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

12 reacties

Vrouwen worden bedolven onder berichten en kunnen daarom niet alle berichten beantwoorden.
Een ander probleem is dat de meeste te ver weg wonen.

Wanneer een vrouw zichzelf moet omschrijven en moet opschrijven wat zij verwacht, dan krijg je een kijkje in haar psyche. Eigenlijk moet je blij zijn dat die vrouwen zich zo laten gaan. Dat is beter dan dat je er pas achter komt wanneer het te laat is.

Tja, kwestie van normen en waarden lijkt het mij om op normale berichten te antwoorden. Verder als je je op een datesite inschrijft kun je idd veel berichten ontvangen, maar dat weet je van tevoren dat dat een mogelijkheid is, dus geen excuus vind ik dat.

Dat je niet antwoord op seksueel getinte of onbeschofte berichten is 1 ding, dat je niet reageert op normale berichten, die je ongetwijfeld vrij snel kan filteren vd vulgaire berichten is een ander.

Verder is een eventuele afwijzing van desnoods 1 of 2 zinnetjes hooguit 20 sec.van je tijd, wat me niet echt een grote inspanning lijkt.

En qua psyche moge het duidelijk zijn dat ik niet eens de moeite nam om op profielen te reageren met een absurd eisenpakket, maar op de neutraal uitziende profielen met neutrale tekst. Ik voel me namelijk totaal niet aangetrokken tot arrogante,zelfingenomen, materialistische mensen. Het is graag of niet en ik ga geen veredelde sollicitatie houden om aan talloze eisen te kunnen voldoen om "eventueel" een reactie te krijgen. Als iemand anders daar wel voor kiest, vooral doen. Maar bij de partners die ik ontmoet is hier gelukkig totaal geen sprake van, en vallen deze op de persoon ipv de portemonnee, de auto of anders.

Ik ben zelf iemand die wel de moeite zou nemen om iemand die mij een normaal bericht een normale (evt. korte) reactie, positief of negatief zou sturen. En niet iedereen is hetzelfde daarmee, maar ik vind dat zelf enorm respectloos om niet te doen als iemand die moeite zou nemen om me een normaal bericht te sturen.

Qua afstand is trouwens ook geen excuus, aangezien dezelfde taferelen zich afspeelde bij mensen uit mijn eigen stad of omgeving.

Aangezien ik bij behoorlijk wat reviews dezelfde negatieve ervaringen en verwijten lees ben ik klaarblijkelijk ook niet de enige die er zo over denkt.

Duidelijk is dat deze site absoluut niks voor mij was, en ik me daardoor ook heel snel heb uitgeschreven.

Maar goed, niemand hoeft mijn advies op te volgen, daarom heet het ook een advies. Ik hou het gewoon lekker bij de normale, spontane personen die ik in het dagelijkse leven her en der kan tegenkomen. Je merkt namelijk gauw genoeg of iemand je aanspreekt of niet. Ik heb meer te doen met de mannen die wel teleurgesteld raken en zelfvertrouwen verliezen door dit soort dingen. Mij interesseert het niet, ik schrijf me vrolijk uit. Maar ik blijf van mening dat ik dit soort dingen ronduit bespottelijk vind. Is een materialistische iets nou echt zoveel belangrijker dan iemands persoon? Klaarblijkelijk voor veel mensen wel. Gelukkig schaar ik mezelf daar niet onder.

Er komen steeds meer alleenstaanden in Nederland. Waarschijnlijk door de absurde eisenlijst van vrouwen.

Aantrekkelijke vrouwen krijgen bijna dagelijks voorstellen zonder op datingsites te komen.Maw ze hebben geen datingsite nodig.

Ben ik blij dat ik al een tijd niet meer op een datingsite zit , hoef ik dit niet meer mee te maken , weet na ruim 5 jaar wat de meeste dames zoal bezighoud daar en is in deze review goed en duidelijk beschreven helaas .

Uitstekend verwoord door John; zo heb ik de tijd die ik aan datingsites spendeerde ( waaronder ook Knuz), ook ervaren.
" Je moet knap zijn, je moet lang zijn, je moet een goede baan hebben", en meer van dat soort teksten. Hooghartige teksten als " het ook wil ook wat" zie je ook met grote regelmaat bij de verwaande profielen staan; en wanneer je dan ziet hoe men er zelf uitziet: als een volgevreten nijlpaard.
Na al die jaren mijn best gedaan te hebben en nette, vriendelijke en serieuze mails geschreven te hebben, alsmede een normaal en gewoon profiel gemaakt te hebben, kom ik niet anders tot de conclusie dat die verwaande krengen op datingsites wat mij betreft kapot kunnen vallen.

Vrouwen op datingsites stellen dusdanig onrealistische eisen dat ze eindigen met een aantal katten.

Oei, dat is nogal een bericht. Ik heb dit soort ervaringen nog nooit gehad. Wel dat sommige dames geen antwoord terugsturen. Maar dat kan ik wel een beetje begrijpen. Velen van hen krijgen bergen e-mails en dan lijkt het me ondoenlijk om al die berichten te beantwoorden. Aan de andere kant zitten we niet voor niets op Knuz, of je moet een player zijn.
Slechts één keer heb ik een onbeschofte e-mail ontvangen, de rest was of een vriendelijke afwijzing of er rolde een date uit.

Verder vind ik dat je een eisenpakket niet echt serieus moet nemen. In de praktijk valt dat allemaal wel mee of je loopt teleurgesteld weer terug naar huis omdat het niet is geweest wat je ervan had verwacht. Altijd besteed ik veel tijd aan een profiel, lees tussen de regels door en pluk de foto’s van het profiel. Die foto’s knap ik op en bekijk ze dan. En oeps, wat valt dat dan soms tegen als je een maanlandschap en diepe ravijnen ziet. Het eisenpakket krijgt dan direct geen waarde meer. In de meeste gevallen weet ik meestal dat een date de moeite waard is. Of het wel of niet goed uitpakt is dan het resultaat van de date(s). Een live ontmoeting zegt 1000x meer dan een fotootje en een berg tekst.

Ook ik heb een eisenpakket, hoewel ik dat niet noem op mijn profiel. Dat blijkt pas uit de e-mails, telefoongesprekken en de ontmoetingen. Je wilt geen keukenmeid in de huiskamer, geen gastvrouw in de slaapkamer en geen slet in de keuken. Daarnaast zoek ik, eigenlijk zocht ik, een vrouw met wie je goed kan kletsen en discussiëren, met diepgang, een vrouw waar je lekker mee kan rollebollen en met wie je kan lachen en huilen … een open type met een vrije geest. Kortom een vrouwelijke levensgenieter die met beide pootjes op de grond staat.

Ik wil hiermee zeggen dat je niet alles over één kam kan scheren. Er zijn ook vrouwen op Knuz met goede bedoelingen en wellicht ook weten wat ze willen of een partner zoeken die een beetje binnen hun sfeertje passen.
Wat mij betreft, ik heb op Knuz iemand gevonden die samen met mij -en ik met haar- het pad naar morgen wilt bewandelen. We zullen altijd alleen blijven maar dat pad met z’n tweeën bewandelen maakt het allemaal zo veel leuker. De macho’s onder de mannen en vrouwen zullen het op den duur verliezen omdat het in het leven enkel en alleen om de liefde draait … liefde is de verpakking van alle goeds wat in een mens zit. En de waarheid komt toch eens op tafel te staan.

En hoe benader ik de Knuz-dames? Gewoon open en eerlijk zonder opsmuk en zelfverheerlijking. En als het niet in de smaak valt … boeit me niet, het enige wat me boeit is mezelf omdat trouw zijn aan jezelf belangrijker is dan aan de leiband van een ander te lopen.
Start the day with a smile ... be true to yourself … those demanding and suspicious women with their frowning faces, let them go to hell !!!

Wanneer je met de zoekfunctie van knuz gaat selecteren op postuur (normaal/slank) en opleiding (hbo/wo), dan zul je zien dat er nauwelijks meer matches uitkomen. De matches die je krijgt staan vaak ook nog al sinds langere tijd op de site. Ik denk dat veel vrouwen geen gebruik van knuz willen maken omdat het gratis is. Gratis betekent dan geen drempel voor allerlei niet-serieuze mannen.

Op het knopje " Geen interesse" klikken is al veel te veel werk. Ook heb ik het idee dat er door het meerendeel maar nauwelijks naar hun postbus in wordt gekeken terwijl ze toch een email (op hun pseudo emailadres?) krijgen wanneer er post op Knuz is. Staan ze voor de show op Knus?

Hoi ik ben lady en las jullie feedback ..dus daarom is het viritueel kennismaken zo lastig ..de goede moeten/mogen boeten van de "slechte" daters...jammer want zo heeft het gros een vertrouwens deuk opgelopen ..muur opgebouwd en de moed op gegeven ...een gratis site is zeer laag drempelig ..kans op zulk nivoschalig gedoe is dan ook groter...?
Vrouwen maken dit ook mee met mannen...ik vraag me af waar ligt eerlijkheid dan ..of is het een egotrip...ik geef niet op ergens zal ik gevonden worden en gezien..love rulles keep the faith gentlemans..grtz Lady

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden