Bagger

Toch maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en lid geworden van Knuz. Gratis, dus waarom niet dacht ik.

Nou daar was ik na een week al weer achter. Misschien gratis, maar dat wil niet zeggen dat er geen geld verdiend wordt door bepaalde schimmige personen. Hoe dan? Nou, waarschijnlijk via advertentie inkomsten. Want de advertenties van e-Matching en Relatieklik waren niet van de lucht. Welke zichzelf respecterende datingsite maakt trouwens reclame voor de concurent? Vreemd!

Maar goed, mijn ervaring... Van de 10 dames die ik aanschreef reageerde er nog geen 7, ook al waren ze (zogenaamd) regelmatig online. De 3 die wel reageerden schreven het 'hoogst noodzakelijke' aan informatie in hun reacties terug. Waarschijnlijk om hun slachtoffers (mij en alle andere mannelijke leden) 'warm' te houden voor de site. Want hoe meer leden, hoe meer advertentie inkomsten moeten ze daar bij Knuz hebben gedacht.

Het zal mij dus niet verbazen als een of meer mannen druk doende zijn om van het internet geripte plaatjes nieuw leven in te blazen door er een nepprofiel aan te hangen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd, en hoe meer euro's voor de beheerders van deze site natuurlijk!

Bagger, bagger en nog eens blubber.

Vooral lid worden als je zin hebt om jezelf regelmatig de haren uit het hoofd te trekken van irritatie. Anders gewoon een andere datingsite zoeken. Desnoods betaald.

Sterke punten
Het 'lijkt' gratis en dan weten wij Nederlanders het wel.

Zwakke punten
Het blijft onduidelijk of je nu met echte dames of met zorgvuldig opgepoetste nepprofielen van doen hebt.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

1 reactie

Ik wil je niet ontmoedigen maar het gedrag van de dames is op een betaalde datingsite precies hetzelfde. Hou het geld maar in je zak, dit kan je beter gebruiken voor een betaalde erotische ervaring, daar kan je de dame nog zelf uitzoeken ook.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden