OPLICHTERS

Pure oplichterij, heb de overeenkomst op diezelfde dag nog ge-annuleerd volgens de overeenkomst, blijkbaar is deze alleen van toepassing als het hun uitkomt.

Vervolgens mensen lastig vallen met het CIB incasso-bureau (niet het CJIB, maar ze doen hun best om de indruk te wekken dat zij hetzelfde bedrijf zijn). Het CIB blijft willens en wetens mensen intimideren met aanmaningen op papier, via de email en de telefoon, maar zijn te bescheten om langs de deur te komen.

Heb een blauwe maandag bij de post gewerkt, blijkbaar heeft dit incasso-bureau nog veel meer duistere websites als klant, en het zou me niks verbazen als deze bedrijven met volledige kennis van elkaars praktijken handelen.

Ik heb een aardige collectie van "financiele dreigbrieven" ontvangen, ik zit te wachten totdat ze rechterlijke actie ondernemen, want ze teren op mensen die dat proberen te voorkomen door ze te betalen. De "kleine lettertjes" lijken niet te voldoen aan de normen die worden gehanteerd door normale bedrijven. Ze kunnen schrijven wat ze willen in de overeenkomst, maar dat maakt het nog niet wettelijk van kracht.

Er zijn vele duizenden mensen die maandelijks worden geprompt om te betalen, zoek ze op en leg contact met elkaar. Wanneer er voldoende animo is om gezamelijk een zaak aan te spannen, aan zowel de betreffende websites als het incasso bureau, pas dan kan er concreet actie worden ondernomen om een einde te maken aan deze oplichters praktijken.

In de tussentijd zal het aantal slachtoffers groeien totdat er een rechterlijk besluit word genomen om deze praktijken af te straffen.

Het lijkt erop dat de website niet meer bestaat, maar dat betekent niet dat ze geen andere sites hebben opgezet met dezelfde intentie om mensen van hun geld af te troggelen. Op de forums van b.v. kassa.nl, hebben vele andere slachtoffers zich al laten horen, het is aan jou om je stem ook te laten klanken op andere forums die zich bezig houden met consumenten. Voor meer informatie kunnen mensen ook bij de nationale ombudsman terecht.

Sterke punten
Geen goed woord over voor dit soort praktijken.

Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

1 reactie

De eigenaren van nepdatingsites zijn vorig jaar bezocht door de Autoriteit Consument en Martkt. Welke maatregelen genomen wordt tegen deze oplichters daar lees en hoor ik niets meer over.

Bezoek FuckBuddy.nl Reviews over FuckBuddy.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FuckBuddy.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden