Waardeloos

Fake, fake, fake
Geldklopperij niks anders. Mannen ver weg blijven bij deze site. Allemaal nep vrouwen. Beloven van alles maar zelfs gemaakte dates niet nakomen. Allemaal kut smoesjes

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Nep, nep en nog eens nep
Fake profielen

Bezoek DatingHeaven Reviews over DatingHeaven

2 reacties

In de algemene voorwaarden staat duidelijk omschreven dat het geen datingsite is maar bedoeld voor vermaak. Niet bedoelt om echt af te spreken. Je chat met fictieve profielen.

Misbruik
"Deze website is gerealiseerd voor het faciliteren van chats, het is geen datingwebsite en elk ander rendement dat u behaalt, buiten chatten, is aan u beloofd noch toegezegd. Dit is een entertainment- en geen advertentie-platform."

Disclamer
"De aanbieder van de dienst heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieding van een chatfaciliteit waarbij geen sprake is van door de aanbieder gefaciliteerde fysieke afspraken of andere communicatievormen. Door gebruik te maken van de dienst verklaart de gebruiker wetenschap te hebben van de niet geverifieerde identiteit, authenticiteit en/of oprechtheid van medegebruikers. De gebruiker kan geen aanspraak maken op de inhoud van de dienst en de juistheid daarvan. Indien zich in de inhoud van de dienst overeenkomsten voordoen met bekenden, dan kunnen deze op toeval berusten of voortvloeien uit het zich voordoen als een ander door medegebruikers. Tip, mensen doen zich online anders voor dan ze zijn!"

Duidelijker kan het niet dat je chat met fictieve profielen en niet met de persoon op de foto.

Wel een beetje tegenstrijdig met het onderstaande succesverhaal. Het profielnaam "Geile Klaas" doet me twijfelen aan het waarheidsgehalte.

Getuigschrift
GeileKlaas schreef op 1 Maart 2017 10:09:

Na al vele malen opgelicht te zijn door dames die vaak niet op afspraken kwamen opdagen eindelijk op deze site een mooie spannende dame gevonden die En kwam opdagen en waarmee ik een heerlijke nacht heb beleeft! Chapeau voor deze site!
Klaas

Bezoek DatingHeaven Reviews over DatingHeaven

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over DatingHeaven
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden