veel fake profielen

veel fake profielen

Tja , zoals zovele datingsite`s is dit er ook weer 1 waar de fictieve (fake) profielen de overhand hebben ,binnen korte tijd ontvang je gigantisch veel reacties, je postvak loopt dus snel vol, als je reageert begint het "spelletje" , je ontvangt weinig tot niets zeggende reacties terug die er alleen op gericht zijn om je hoofd op hol te brengen en jou te laten denken dat de "dame" echt interesse heeft om op korte termijn met je af te spreken, gaat echt niet gebeuren hoor , "ze" proberen je aan het lijntje te houden met reacties en sexy foto`s (via bijlage) waardoor je sterk in je schoenen moet staan om te beseffen dat dit nep is en ze alleen maar op je geld (credits) uit zijn en verder helemaal niets. dus als je denkt hier een realtime afspraak te kunnen maken , stop dan maar met denken want dat gaat niet gebeuren , zonde van je geld en tijd .

Sterke punten
veel sexy foto`s

Zwakke punten
te mooi om waar te zijn , teveel fake profielen

Bezoek ChatNu Reviews over ChatNu

2 reacties

Jullie hebben gelijk, wat je ook doet en wat je ook vraagt steeds krijg je een antwoord met op het eind een nieuwe vraag. Ze hebben daar waarschijnlijk een opleiding voor gevolgd. In ieder geval , als je de foto's via google afbeeldingen nagaat dan kom je tot de meest verrassende conclusies, 99% is fake, van het net gehaald. Soms zie je zelfs amerikaanse stopcontacten op foto's van meisjes die zogenaamd uit jou buurt komen, van fake gesproken. Maar ja, in de algemene voorwaarden zeggen ze zelf dat ze fictieve profielen creeren. dus wees gewaarschuwd. IN IEDER GEVAL MIJ ZIEN ZE HIER NIET MEER! Spijtig dat er geen enkele iets of wat serieuze site bestaat, ben er zeker van dat er mensen (dames) zijn die echt een verzetje zoeken.

Hallo,
Wat mij nog het meeste verbaasd, is dat dit allemaal zo maar kan in Nederland. Dus gewoon foto's van het net plukken en gebruiken voor een datingsite. Dat is toch in strijd met vele privacywetten en dus crimineel gedrag en dan ook nog alleen om je geld af te troggelen! Tja, geilheid heeft zijn prijs he mannen...:) Ik vermoed dat er geen echte datingsites zijn die, vooral sexgericht, met eerlijke profielen werkt.

Bezoek ChatNu Reviews over ChatNu

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatNu
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden