Reviews van deze auteur

Hoe blijven mensen hier intrappen

Review over Zoosk

Dit is niet de eerste site waar ik me voor aanmeld maar geld betalen doe ik niet meer. Kwam op zoosk een profiel tegen van een meisje ( zogenaamd ) met een foto van iemand die ik op Instagram heb en uit Amerika komt. Andere naam en random leeftijd. Dit soort organisaties kun je helaas niet aanpakken, zijn net handelaren. Vandaag pak je een bende op en morgen komt er het dubbele voor terug. Lekker naar de kroeg gaan of zo random een meid tegen Komen, helaas moet je dus geduld hebben ipv haastig zoeken op een internet met fake profielen.

Sterke punten
Goeie oplichting

Zwakke punten
Trap er niet in en ga lekker werken voor je geld pc nerds. Hopelijk worden ze ooit opgepakt en als gemeentewerker ingezet.

reacties:

Review: match.com naar de rechtbank

Ik weet,we dwalen een beetje af,maar dan zijn er ook nog de erotische sites waarop "dames" adverteren en op zoek zijn naar een betaalde date en er vervolgens hardlopend met je geld vandoor gaan. Was in Zwolle. Maar toen ik over deze oplichtingszaak melding wilde maken op de betreffende site werd mijn waarschuwing pijlsnel verwijderd. Je zou bijna denken dat ze er van die site meer van weten....

Review: Wegblijven

Ik heb ook zojuist een mail gehad van ze dat ik 35.70 euro moet betalen binnen 2 weken anders komt er nog eens 40 euro extra op. begin deze maand werd al van mijn rekening geschreven en heb het toen meteen terug laten boeken. mail is afkomstig uit Duitsland met adres en telefoon nummer erbij. net gebeld en gevraagd wat voor organisatie ze zijn, waarop ik antwoorden; jullie weten dat je transacties doet voor criminele organisaties? waarop het vrouwtje zij ja dat weten we, dus ze zijn zelf ook niet cleen. mijn vraag of iemand weet dat er groep actief is die deze organisaties op de voeten volgt en oppakt. zou graag mee willen doen want in het verleden heb ik al een keer 1000 euro verspeelt aan deze fake sites ( ja heel dom idd maar goed ) paar jaar terug was zn site offline gehaald en was er in Eindhoven een inval gedaan bij deze tering lijers.

Review: Wegblijven

Ik heb gisteren een mail gekregen die weer betrof van die Novalnet, zogenaamde incassobureau blijft maar proberen het geld te innen bij me voor een criminele site. dit is wat er stond,
Indien tijdige betaling op onze bankrekening wederom uitblijft, zijn wij helaas genoodzaakt uw dossier over te dragen aan onze juridische afdeling ter voorbereiding van de gerechtelijke procedure.
Ga vooral lekker dreigen, komt van een bedrijf Call2collect bv vandaan die gevestigd zitten in Amsterdam. gaat om een bedrag van 111 euro. Donder lekker op ofso met jullie oplichting. Ga maandag is bellen en vragen hoe ik er vanaf kom. houd jullie op de hoogte

Review: Wegblijven

hee Mathi23, heb niet gebeld naar dat bedrijf in Amsterdam. De mail laten zien aan mijn moeder en die zij dat ik er niet op moest reageren. Ze hebben sowieso geen poot om op te staan dus ga me er niet druk om maken en heb voorlopig geen tijd voor deze onzin. Mocht dit gezeik menes worden ga ik er zeker werk van maken op tv voor programma's zoals opgelicht of under cover in Nederland. Het basis netwerk ligt toch grotendeels in Azië dus of het nut heeft is nog maar de vraag.

Review: Wegblijven

Nee niks meer gehoord. Ik heb tijdje terug mijn bank gebeld en het rekeningnummer waarmee ze geld inne laten blokkeren. Van het bedrijf call2collect nooit meer iets vernomen. Heb ze ook nooit gebeld, dus het is hopelijk hiermee klaar.

Review: Wegblijven

Het is ook allemaal puure bangmakerij, ik kan me niet eens herinneren dat ik een scherm gezien heb waarin stond dat ze maandelijks 35 euro van mijn rekening zouden halen. Eén keer credits gekocht ( weet ff niet hoeveel dat was ) maar vanaf toen werd er iets 35 euro afgeschreven iedere maand. Gelukkig inmiddels bankrekening van hun laten blokkeren bij ing. Snap zelf ook niet waarom ik eigenlijk in deze zooi trap. Je weet van tevoren al dat het puur fake is. Zoals eerder aangegeven zal het hoofdnetwerk wel in Azië liggen. Eén site wordt geblockt en er wordt gelijk een kant en klare site de lucht in gegooid. Wil er eigenlijk wel eens onderzoek in doen. Die crimineeltjes kapot trappen met hun fake gedoe. Maarja we doen er niks, niet meer intrappen en verder die mailtjes negeren. Ze zijn zelf ook niet pluis als ze samenwerken met deze zogenaamde erkende organisaties.