Reviews van deze auteur

Pure misleiding

Review over XClub

Site ziet er professioneel uit, de profielen zijn per saldo best wel leuk en alles lijkt goed. Maar als je eenmaal een profiel aangemaakt hebt, wordt je vaak bekeken, en als je een flirt of knipoog geeft, heb je binnen een uur respons in de vorm van een mailtje. Dan merk je als snel (na 2 berichtjes als je goed leest) dat je aan de lijn wordt gehouden. Inderdaad vage algemene antwoorden, wel, heel slim, open vragen, waardoor je geneigd bent verder te chatten. Als je een eigen mailadres geeft willen ze toch op de site verder chatten en worden dan boos. Logisch, de meiden (mannen) achter de site werken op provisie basis. NIET DOEN DEZE SITE!!!!

Sterke punten
Bedriegelijk eicht

Zwakke punten
Is zo nep als het maar zijn kan.

Goede site

Review over SF.dating

In tegenstelling (en dat verschil is wel héél erg groot) met bijv. Fairflirt, is SF een hele goede en eerlijke site. Contacten leggen met echte vrouwen gaat wel degelijk en inderdaad is een deel gratis. Betaal je wel dan is het een redelijke prijs. De vrouwen zijn heel divers en over het algemeen bescheiden en voor zover ik gezien heb niet commercieel. SF is beslist geen fake en zeker aan te bevelen. Ehh, nee ik heb geen aandelen of connecties met SF, (was het maar zo) dit is gewoon een eerlijke revieuw.

Sterke punten
Rustige niet zo'n schreeuwerige kitsch layout, relatief makkelijk mee te werken, eerlijke site, leuke vrouwen.

Zwakke punten
Eigenlijk niet, nog niet gevonden. Dat je als man moeite moet doen, tsja dr zijn blijkbaar veel meer mannen dan vrouwen op dit pad en als vrouw heb je dus een voordeel. So be it.

reacties:

Review: Pure misleiding

De laatste reacties hebben niets te maken met XClub. Wat er wel mee te maken heeft is dat diverse profielfoto's van dames gewoon (al jarenlang) op Internet staan, soms wel 11 keer, hoezo fake, of oneigenlijk gebruik van iemands foto's?

Review: Second love is een grote oplichting

Ik sta er nu 2 maanden op en ik geloof niet dat het een fake site is. Als vrouw heb je het voordeel dat het gratis is ja, dat wel. Ik heb heel veel reacties gehad, vele honderden, maar er zijn maar weinig mannen die origineel kunnen zijn dus ik heb nog niet gevonden wat ik zocht. Ja een platte wip maar dat is een beetje simpel. Ik heb, in tegenstelling tot de reacties die ik hier lees, opvallend weinig (geen een) zeg maar grove of gore reactie gehad.