Reviews van deze auteur

Waardeloos

Review over Lovoo

Een nieuwe, gratis datingsite, leuk om eens te proberen, toch? Nee dus.

Ik heb een paar weken op deze site rondgekeken en meegedaan aan het "Match-spel". A la Tinder kan je een serie profielfoto's te zien krijgen die je kan goedkeuren of afkeuren. Keur je een foto goed en is dat wederzijds dan heb je een match, welke in een apart overzicht getoond kunnen worden.

Er zijn ook redelijk wat vrouwen die jouw profiel bezoeken, dus wat denk je, laat ik eens wat berichtjes sturen naar matches die ook mijn profiel hebben bezocht. Uiteraard reageert er geen een. Uiteraard komen vrijwel alle profielen uit dezelfde paar plaatsen (waaronder Duivendrecht?!? en Schiphol?!?)

Neem daarbij dat de meeste profielen eruitzien alsof ze uit modetijdschriften zijn weggelopen en je weet dat deze site zonde van je tijd is.

Uitsmijter van de week: Je kan je profiel later verifieren door Lovoo, zodat de andere partij weet dat je bent wie er achter je profielfoto zit. Je moet een foto met je naam en een controlegetal voor je opsturen. Dit weerhoudt oplichters er niet van om met een geverifieerd profiel contact met je op te nemen en na een week om geld te vragen om een erfenis los te krijgen. Yeah right!

Samengevat: Nieuwe site, zelfde oude liedje van nepprofielen en scammers. Niet aan beginnen!

Sterke punten
Gratis profielen bekijken en chatten

Zwakke punten
- 99% fake profielen
- Niemand reageert...
- Behalve scammers met notabene een geverifieerd profiel

Misleiding: eerst geen bezoekers, vervolgens tientallen?

Review over Lexa

Ik heb een half jaar een full membership op Lexa gehad en in die tijd werd mijn profiel nauwelijks bekeken. Een week geleden is dat membership afgelopen en vervolgens heb ik in 1 week tijd 38 bezoekjes gehad? Totaal ongeloofwaardig en alleen maar bedoeld om me (weer) teveel te laten betalen voor een membership.

Sterke punten
- Overzichtelijk
- Veel profielen
- Goede zoekfunctie

Zwakke punten
- Merendeel vrouwen waarschijnlijk nep
- Veel te duur
- Ongeloofwaardige bezoekersaantallen profielen
- Kans op dates praktisch nihil

reacties:

Review: Misleiding: eerst geen bezoekers, vervolgens tientallen?

Volgens mij heb je gelijk, met als kanttekening dat de meeste leden ongewild hun abbo verlengen vanwege de automatische verlenging. Gelukkig kon ik de optie vinden om dat uit te zetten, maar veel mensen zullen worden gedupeerd door dit achterbakse gedrag van Lexa.