Reviews van deze auteur

leuk,maarrr

Review over ZoekCougars

Toch maar eens geprobeerd , en een profiel aangemaakt zonder een foto en met minimale profiel info, twee dagen gewacht en maar eens gekeken b=naar de hoeveelheid berichtjes . Dat waren er maar vier , maar elk van het soort wild, sexy, mooi figuur en gewillig.
Toen maar een foto erbij gezet en wat meer info erbij , ook een stukje over jezelf erbj zetten heeft gevolgen , als je daar steekwoorden bijzet voor een evt. Klik en reacties zal het wel goed gaan, bij woonplaats ingevuld : dat vertel ik niet , en toen maar gewacht . Potvrrr binnen 24 uur , 21 reacties. Dus maar eens gaan lezen wat er wordt aangeboden en gewilligheid .
Negen van de tien zeggen: zag je profiel en ik was gelijk aangetrokken , en je woont nog in de buurt ook !, dus daar en dikke fail , ook mooie verhalen met ik heb geen sex, mijn man is uitgekeken , ik heb ruzie , woon nog thuis ect komt veelvuldig langs , ook als je gaat kijken in de profiel info van de gewillige dames ,
en je specifiek een leeftijds groep hebt aangegeven, blijken de meeste niet te kloppen, te jong of te oud , ook bv : niet roken invullen heeft ook geen nut , genoeg gewillige dames die roken , ect , Laat je niet misleiden door balkjes of gezichten die zijn afgedekt op de foto's ,dat dit wel serieuze dames zijn , Kortom genoeg reacties wachtend op een antwoord , zodat je dus weer de credits moet kopen , ik had alleen al een pakket van 30 berichtjes kunnen kopen om alle reacties te beantwoorden, dus niet helemaal eerlijk, tip : kijk ook eens naar de
datum van de profielen, je zal zien dat 85 % is van telkens 1 dag terug is . Pluspunt is de leuke foto's die je krijgt alhoewel je die ook op het www kan vinden .....Geen aanrader dus , tenzij je het leuk vindt in no-time je credits erdoor heen te jagen en je kickt op plaatjes.Kleine Toevoeging : verander eens woonplaats in je profiel en zie wederom weer de "grote" aantallen gewillige en hete dames , zelf met een leeftijdscatagorie in je profiel blijven ze reageren , stel bv in je omschrijving :alleen dames tussen de 25-30 jaar graag reageren en je ziet netjes dat de Dames gelijk in die catagorie reageren ...., maar wederom weer nep , kans is groot dat je medewerker zit te chatten om zo je meer dure credits te laten kopen .Ook de dames die binnen 2 mailen willen afspreken met tijd datum ect , zijn ineens terughoudend , heerlijk .......

Sterke punten
veel foto's van diverse dames , of ze nu echt zijn of niet , leuke smakelijke verhalen , je zou haast medelij krijgen .

Zwakke punten
Nep, allen maar uit op het kopen van credits , en de vraag is als je dat doet hoe groot de kans is dat je daadwerkelijk scoort .

reacties:

Review: Slim opgezet maar Nep! Pure oplichting!

Leuke site, maarrr....
Eerst aangemeld met korte beschrijving , zonder foto, weinig tot geen reactie, foto erbij gedaan en, jawel, de willige dames lagen weer om de hoek, daarna wat steekwoorden in de advertentie gezet dat allen de dames daarop mogen reageren, maar helaas.Profiel of oproep wordt niet gelezen, en men vraagt zelfs of je nog credits wilt kopen voor een reactie terug .
Ik heb heel veel " zielige " verhalen gelezen in mij inbox , van ruzie , en scheld
partijen en als men aub bij je mag komen uithuilen thuis, terwijl er toch duidelijk in de advertentie staat dat je niet thuis kan ontvangen ...ook als je de woonplaats wordt ingevuld stromen de gewillige dames toe, zelfs wederom om de hoek , wist niet dat er zoveel geile en gewillige dames zo dichtbij waren .

Kortom, reagearen zonder kopen credits gaat niet, ook als je denkt dat het serieus is , komt een dag later wel een geil verhaal , terwijl men eerst verlegen en terug houden was , zelfs de gene die reageert van: laten we afspreken binnen twee berichtjes , of mijn credits zijn op stuur je gegevens, of mail adres , zijn nep .
Voordeel is dat je snel een hele hoop geil beeldmateriaal hebt, hoewel je dat ook gewoon kan google'n

Review: oudersexclub.nl 95% oplichters

lol, heerlijke site met fakers!, je kan gratis een advertentie cq oproep plaatsen en de rest gaat vanzelf , klopt maar zet maar eens in de advertentie wat wensen bv leeftijds catagorie , gehad dat de chat hosten er niet naar kijken en de gewillige dames "stromen" binnen op de berichten box , zelfs tekst : hoi leuk profiel alleen geen profielfoto, terwijl er weldegelijk een foto bij staat, natuurlijk zijn de geile dames alleen via dure credit's te bereiken , wat weer een chathost op leverd , wel af en toe leuke foto's ,maar een beetje zoekn op google komen deze foto's op allerlei site's naar boven , nep dus maar ja wie denkt dat ie voor 17,50 euro kan wippen(standaard pakket berichten) heeft het mis , is ook weer te mooi om waar te zijn !!!, beter een potje nagellak kopen en smeren op je tegenover gestelde schrijfhand en ogen dicht :-)))