Reviews van deze auteur

Niet intrappen, fake!

Review over DatingGirls.eu

Daar staan er hier ook al duizend van op datingwebsites.

Zie ook algemene v.

personages, profielen, advertenties of bijdragen kunnen entertainment tot doel hebben. Fysieke contacten zijn niet in alle gevallen mogelijk. Onder geen omstandigheden zijn wij aansprakelijk voor directe of indirecte schade voortkomend uit het gebruik van de datinggirls.eu service.

Niet intrappen dus!

Sterke punten
leuke fotos

Zwakke punten
fake en duur

Voor oudere dames zoals ik best aan te raden!

Review over SexdateVerzocht

Hallo allemaal,

Toch leuk om ook is positieve ervaringen van andere te kunnen lezen hier.
Maak zelf ook al zeker acht maanden met veel plezier gebruik van deze online ontmoetingsplek voor erotische contacten. En ondanks het jonge schoon op de site, krijg ik veel positieve berichten. Heb al met meerdere mannen lichamelijk contact gehad. Zelfs een keer met een jonge heer van 21 afgesproken die het fijn vond om gemasseerd te worden. Hij zei fitnessinstructeur te zijn, maar dat kon ik wel zien ook. Grote armen dat die knul had, leek wel Popei! Best een bevrediging hoor om zo'n jonge god te mogen masseren en betasten, maar tegelijk maakt het me ongemakkelijk en onzeker! De leukste ervaringen die ik de afgelopen maanden heb opgedaan waren toch met oudere mannen. Ik vind het toch wel erg belangrijk en des te meer aantrekkelijk als de man ook van mij kan genieten.

Kan dus in ieder geval de oude dames opzoek naar fysiek erotisch gezelschap aanraden om daarvoor deze site te gebruiken. Maar wil nog wel even benoemen dat je erg rap door je privepunten heen gaat. De eerste twee maanden had ik al bijna honderd gulden aan privepunten uitgegeven. Daarentegen ben ik wel al meerdere leuke ervaringen rijker!

reacties: