Reviews van deze auteur

Fake/ oplichting lees de tekst en overtuig jezelf.

Review over Knuz

Knuz lijkt op het eerste oog leuk, maar als je goed gaat kijken is het een grote oplichting. er zitten 1 of twee mensen op die vele profielen hebben, en dat zijn ook die gene die overal op reageren. de profielen zijn fake. (controleer zelf maar )

daar kan je snel achter komen door onder een bericht op de "wall" te klikken op "alles van ....." .....=de naam (tip klik op "alles van wat een ellende hier")

Daarmee zie je wat er onder het zelfde ip adres is gepost. doe dat maar eens met de onderstaande namen.

* wat een ellende hier
* erger
* markku
* Rebecca 11

En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. ik was er snel achter en heb het "spelletje" wat ze spelen even mee gespeeld.

ik heb diverse mensen gesproken die het helaas allemaal erg serieus namen, en zich er knap klote onder voelen. en daarom heb ik besloten om in samenwerking met justitie er werk van te maken. zo ga je niet met mensen om!

Ze zijn nu dus ook een onderzoek begonnen naar website knuz.
Het zal even duren, maar de persoon/personen verantwoordelijk voor dit gebeuren zullen aangepakt worden. (natuurlijk weet ik dat die personen dit ook zullen lezen, maar dat maakt niet veel uit, het bewijs materiaal hebben we al zo goed als rond)

Laat knuz LINKS liggen, het is je moeite NIET waard, of je moet graag in de maling worden genomen. Het is GEEN datingsite!

Sterke punten
niets

Zwakke punten
Fake, Oplichting

reacties: