Reviews van deze auteur

mijn tegoed wordt geplundert

Review over Frunniken.nl

Ondanks ik geen credit meer koop en mijl contact met frunniken hebt verbroken krijg ik nog steeds van Henny uit Amstelveen sms'en. Mijn prepaid tegoed is geplunderd ik durf niet meer op te waarderen. Uiteraard heb ik bij frunniken aan de bel getrokken maar reageren niet.

Sterke punten
ongelofelijke methodes handteren.

Zwakke punten
Hier mankeert van alles aan

Totaal onbetrouwbaar en schofterig.

Review over Frunniken.nl

Betreffende Hanny 71 jaar uit Amstelveen ik als oudere man dacht een leuk contact gevonden te hebben ik ben na ruim €100 gelukkig gestopt kreeg ook reacties die anderen ook beschrijven. Je nauwelijks een berichtje gestuurd of je hebt er al één retour automatisch geregisseerd, Als je contact zoekt met de uitgever van de web dan krijg je een (geloofwaardig) sms terug dat je weer in staat bent om er in te trappen Waarschuwing of ze nu jong zijn of ouder niet intrappen deze web moet zeker verboden worden ik ga de tweede kamer inlichten. Dat moeten meer bedrogenen doen.

Sterke punten
In bedrog zeer sterk.

Zwakke punten
Oplichten bedriegen en liegen

reacties:

Review: Beoordeling Frunniken.nl

Ik denk dat dat de dames op de site zelf ook slachtoffer zijn mogelijk hebben zij hun foto voor geld beschikbaar gesteld. Ik heb mijn zgn..member uitgedaagd reviews frunniken te lezen om haar naam (heb ik vermeld) te zuiveren toen werd mijn tegoed zonder credit totaal geplunderd automatisch.