Reviews van deze auteur

Waardeloze site

Review over Lexa

Toen ik nog geen betalend lid was werd ik overstelpt met bezoekjes....nu ik betalend lid ben voor 1 maand weinig tot geen bezoekers, terwijl ik dagelijks een paar mailtjes krijg dat mijn profiel zo druk bezocht wordt hahahaa 2 bezoekjes zeker wel...20 augustus is mijn maand voorbij en dan voor mij nóóóóít geen Lexa meer!!!

Sterke punten
Liegen als de beste!!

Zwakke punten
Teveel om op te noemen!

Stomverbaasd...

Review over Lexa

Log ik net in...is degene waar ik van de week een e-mail van kreeg niet donkerharig met blauwe ogen maar een man van 59 met een kaal hoofd en behoorlijk aan de zware kant...dus met andere woorden die gast heeft dus via een profiel van een ander mij een mail gestuurd?!?!

Dat dat zomaar kan zegt genoeg over Lexa...ik heb spijt dat ik betalend lid ben geworden en automatische verlenging kan ik ook niet stopzetten...

Sterke punten
Niks!!!

Zwakke punten
Teveel om op te noemen!!!

reacties:

Review: Waardeloze site

Dat heb ik geregeld, heb zwart op wit dat mijn lidmaatschap NIET automatisch verlengd wordt!!

Review: Stomverbaasd...

Nee dat lukt dus niet heb het al verschillende keren geprobeerd en er staat steeds dat je binnen 24 uur dat je betaald heb niet kunt opzeggen. Ten eerste is het al langer dan 24 uur geleden dat ik betaald heb. Ten tweede wil ik (nog) niet opzeggen maar alleen m'n automatische verlenging stopzetten.En dat gaat met geen mogelijkheid!!