Reviews van deze auteur

Geweldige site en zeker geen fake!

Review over SF.dating

Ik kan niet anders en sluit me aan bij de positieve reviews. Makkelijk te bedienen en overzichtelijke site waar toch alle mogelijkheden zijn. Contact leggen lukt absoluut -als je je best maar wel doet. Als je niets te melden hebt wordt het niks op SecretFlirt. Sociaal vaardig zijn is een must..anders ben je echt kansloos.

Dames zijn gewend aan mannen die iets te melden hebben dus als je afkomt met een flauwe dooddoener als "ik kijk nog even rond…of ik zoek iets leuks” dan kun je net zo goed je profiel daar gelijk verwijderen.

Kansen genoeg, maar er is concurrentie jongens dus je zult je best moeten doen...

Sterke punten
makkelijk te navigeren
geen sekssite….SF heeft beslist niveau

Zwakke punten
niet gezien

Tevreden over de site

Review over SF.dating

Enige tijd geleden via een radio commercial op SF terechtgekomen. Na lange relatie ik weer single geworden. Uitgaan om een vrouw te ontmoeten vind ik duf en vervelend. en had geen zin om op een typische single datingsite te staan met al die torenhoge verwachtingen van verwaande single dames. Op SF na wat contact met enkele gebonden dames uiteindelijk toch met een single vrouw verder gegaan en een real life date! Net als ik uit kwam zij uit een lange relatie en ook geen zin om direct in een nieuwe relatie te stappen. Goede klik met haar. heb nu een "friends with benefits" contact.

250 vrouwen online per dag. De redactie van de site reageert netjes op vragen. Mobiele site werkt goed.
Mijn tip: Leuke foto's erop zetten. Humor gebruiken. Berichten sturen en wachten op reacties. Je moet ook mazzel hebben natuurlijk. Voor mij werkte het in elk geval.

Sterke punten
Mobiele site handig in gebruik
Geen fakers gezien

Zwakke punten
Mobiel foto's uploaden ... Komen ze dwars in je profiel te staan! Dus moet je de foto dwars maken om ze recht in je profiel te krijgen.. Erg raar

reacties: