Reviews van deze auteur

gestoorde personen

Review over Badoo

heb een jaar geleden een account gehad. toen stopgezet na een aantal weken.

onlangs terug 1 aangemaakt, om een lang verhaal kort te maken, deze site zit idd vol met gestoorde individuen. Had een wederzijdse match met Sara, 25 uit antwerpen, hemelsblauwe ogen. Was nuchter genoeg om te beseffen dat dit wsl te mooi was om waar te zijn wat het dan ook meestal is.

een aantal dagen mee leuk mee gechat, niks sexueel! wat ik al raar vond is dat ze niks mr dan ook niks van persoonlijke info wou geven, wat voor werk ze deed geen mailadres, FB... niks! ik begrijp dat je voorzichtig wil zijn, alle respect voor maar een email aanmaken kost geentijd of moeite. Op FB kan je iemand blokkeren indien je je vergist in die persoon. Soit, wat me opviel is dat als ik bv niet direct antwoorde op een vraag of bericht van haar ze me direct verwijtte dat ik haar verwaarloozde of negeerde. Ik kom uit een relatie met een borderliner en dit is dan ook zo herkenbaar. Los van dat feit is me op een gegeven moment ronduit beginnen uitschelden omdat ik ging slapen!!! paar dagen daarna zoekt ze terug contact en zou ik sorry hebben moeten zeggen!! go figure! Anyway, heb er dan nog een paar dagen mee gechat en weer draaide die plots volledig om, kwaad zonder reden...? kheb mijn account stopgezet en verwijderd.

het kan zijn dat hier "normale" vrouwen tussen zitten maar dat zal een heeeeeeel laag percentage zijn. Ik was hier trouwens voor gewaarschuwd door een vriend die meerdere keren zo'n vrouwen heeft tegengekomen op badoo..

Sterke punten
gratis chat
gratis profielen bekijken

Zwakke punten
veel fakers!
veel labiele en zwaar gestoorde vrouwen,uit op aandacht en ego boosts.

reacties:

Review: gestoorde personen

Hoi lionman,

Ja ik heb me sinds dan ook op elke gratis datingsite afgemeld.
Ik heb een week betaald voor een andere, meer gerenomeerde site en heb dit weekend een date. Deze vrouw lijkt me uiterst normaal, geen gezever om elkaar toe te voegen op FB of om nummers uit te wisselen. Een tip voor alle mannen: verdoe jullie tijd niet op die gratis datingsite's zoals badoo en dergelijke, als je een serieuse relatie zoekt met een serieuse, normale vrouw, registreer dan op erkende, betrouwbare datingsite's. Ja je betaald hier wel wat meer voor mr de mensen met slechte bedoelingen of 'gestoorde' individuen kom je hier dan hoegenaamd ook niet tegen omdat de prijs veel van die mensen afschrikt. Succes!