Reviews van deze auteur

nogal dom

Review over Knuz

nogal dom van deze henk met zn knappe kop en vette bankrekening. als de dame in kwestie tijdens de date al zoveel tegenvalt hoe beland je dan in hemelsnaam in bed met haar? wanhopig mannetje! niet zeuren achteraf!!

reacties:

Review: slecht en deprimerend

het verhaal van J. Cash klopt volledig, Rebells is een moderater van niks. Mensen die zich misdragen krijgen carte blanc en mensen die zich gedragen worden om de meest onzinnige redenen geband. En idd kun je bij haar niet terecht met vragen, ze worden niet beantwoord!! Er zitten een paar aardige mensen op chat maar vooral veel wanhopige die vervelend zijn zowel op de chat als in prive schermen.

Review: slecht en deprimerend

Ik moet bovenstaande persoon wel gelijk geven. je krijgt een ban zonder ook maar enig uitleg waarom, mailen kunnen ze waarschijnlijk niet die moderators ( rebbels en Scar )en kritiek al helemaal niet want dan krijg je juist ook een ban. Vind het jammer want er zitten ook leuke mensen daar waar je echt veel plezier aan kunt beleven tijdens het chatten. Zo word een datingsite een grote aanfluiting lijkt me maar ja wie ben ik he.