Reviews van deze auteur

slecht en deprimerend

Review over Knuz

Slechte site, echt slechte website....
Met name de chat, waar t overgrote deel van mensen die ook de door Knuz georganiseerde "meetings" rondhangt.
Het valt me op dat er meestal over onzinnigheden gechat wordt, nooit is er enige ruimte voor het individu of een lichte discussie.
De wet wordt er met voeten getreden, zo is het verboden te discrimineren op geloof of huidskleur. Helaas is dit schering en inslag daar.
Niet mijn soort mensen dus .

Slechte ervaringen ook als je een klacht indient bij de "administrator: "ReBells " genaamd. Je krijgt nooit antwoord. Daarnaast is ze overdag en tot 21.00u s avonds ingelogd, maar nooit bereikbaar. Ik denk dat zij inlogt, en dan boodschappen gaat doen en lekker op de tv ligt te loeren ipv daar haar taak als admin ( moderator) te vervullen. Na 21.00 op de chat is iedereen vogelvrij, de moderator logt dan uit. Vrouwen worden lastig gevallen door mannen die ongevraagd "prive" komen met de meest gore bewoordingen etc etc etc.

Omdat het een "gratis" site is tref je er de sociale onderlaag van nederland, en dat is te zien en te merken.
Sonja van de administratie is ook bevooroordeeld, dus als je een klacht hebt wordt er niets mee gedaan
Ik raad serieuze mensen die op zoek zijn naar een partner en of relatie deze dubieuze website zeker af.

Sterke punten
geen.

Zwakke punten
zie boven!

ga eens werken

Review over Knuz

Knuz is met name qua chat-gedeelte een vergaarbak van werkeloze mannen en vrouwen die de gehele dag de tijd vinden om online te zitten kletsen over de grootst mogelijke onzin, gelardeerd met opmerkingen over sexualiteiten.rnEen vaste kliek, die elkaar al jaren schijnt te kennen is dagelijks aanwezig. rnIk denk dat sociale diensten eens een blik hierop zouden kunnen werpen, aangezien er een grote type-vaardigheid aanwezig is zouden deze mensen zo aan het werk gezet kunnen worden bij b.v. callcenters waarmee we de staat dan een enorme bult geld zouden kunnen besparen.rnWerkelijk ongekend asociaal zooitje.

Sterke punten
niet

Zwakke punten
geen moderator actief aanwezig op de chat

reacties: