Reviews van deze auteur

Mannen PAS OP

Review over KinkySexDatingClub

MANNEN-GELDMELKERIJ!!! Was op zoek naar een datingsite. Hou van kinky. Flink wat geld er tegen aan gegooid. Veel contacten gekregen. Maar PAS OP: de contacten lopen goed en moeten zogezegd een relatie opbouwen nabootsen in termen van weken tot maanden. Je krijgt de prachtigste antwoorden terug hoe geweldig je niet bent, hoe mooi en wat een fijne man en wat een geil en indrukwekkend profiel. Tot dat moment alles OK. Maar dan het moment dat je wilt afspreken na maanden. Plotseling beginnen dames in alle bochten te kronkelen, geven vage antwoorden. Zijn plotseling de Nederlandse taal niet machtig. Vrouwen hebben allen een topfunctie. Dan krijg je situaties dat dit soort dames als manager plotseling om 04:44 uur in de nacht hun netheid verliezen en de meest vunzige dingens spuwen, terwijl het in de weken/maanden ervoor niveauvol was. Hoe lang de antwoorden van mannen zijn maakt niet uit. De damens antwoorden frustrerend met 3 regels. Vaak algemene opmerkingen waar je totaal niet mee kan. Aanvankelijk heb je niets in de gaten. Een uitgebreide analyse (heb alles bijgehouden van de dames) leert dat ze een soort mailcall-center hebben. Je merkt dit aan wisselingen in schrijfstijl, taalfouten, versprekingen enz. Maar VOORAL INGAAN OP HET LAATSTE WAT JIJ GEMAILD HEBT.

Na ongeveer 40 dames blijkt na maanden mailen en honderden euro's dat in geen enkel geval een date plaatsvindt, geen gegevens worden uitgewisseld en zelfs een wandeling met een dame utopie is. DUS: MANNEN PAS OP!!! MANNEN-GELDMELKERIJ!!!!!
Dus mensen die snel rijk willen worden; een datingsite als deze openen.
Ongelofelijk dat dit in Nederland zomaar kan. Misschien iets voor Alberto Stegeman

Sterke punten
Lay out van het tekstveld.

Zwakke punten
Als er een betaling niet goed gaat kun je mailen tot je een ons weegt. Ze hebben dan zogezegd een ICT-afdeling die het uitzoekt. Knap als je geld of credits vergoed worden.
Geen echte dames, maar een mailcallcenter met dames die in deze mannengeldmelkerij in continudienst werken.

reacties: