Reviews van deze auteur

melding spyware actief op knuz door invoeging relatieklik

Review over Knuz

Hallo Peggy.
Ik krijg de meldingen die jij beschrijft ook sinds gisteren en ook vandaag weer!
Kan wel op de homepage komen, maar kan verders niets. Geen PB lezen geen berichten sturen, want dan komt meteen die melding van spyware weer. Vertrouw het voor geen meter meer. Mijn pc wordt steeds trager ook heb ik plotseling minder geheugen ook na opschonen.
Bovendien is de review van Knuz ook er een van lik m'n vestje, want iemand die verwijderd is, komt
steeds weer terug onder een ander nickname, maar steeds met dezelfde omschrijving op zijn profiel. Toen ik hem betrapte nadat hij mij vreemde mailtjes stuurde, zei hij weg te gaan van Knuz en niet meer met een nieuwe nickname terug te komen, maar volgens mij zit hij er weer. En de redactie van Knuz heeft dat blijkbaar niet door.
Ook wordt er met 2 maten gemeten wat betreft goedkeuring van foto's, bij de een worden ze steeds afgekeurd en bij de ander worden de meest idiote foto's toegelaten. Ik heb het dus ook wel een beetje gehad met Knuz. Gratis, maar als je dingen wilt verwijderen of geen banners wil, moet je credits kopen, dus hoezo gratis??? Ook zijn er profielen van sommige figuren die echt gestoord zijn en Knuz grijpt niet in, een waardeloze site dus en niet aan te bevelen.

Hoeveel is een paar minuten

Review over Knuz

Ik krijg nu al de hele avond de melding we werken aan de site probeert u het over enkele minuten nog een keer. Hoe lang duren bij Knuz een paar minuten. Het is nu 23.47 uur en ik zie deze mededeling al vanaf 21:00 uur.
Waardeloos dus!
Ook vind ik de reactie van Martijn van 22 juli jl.
zeer onbeschoft. Lezen kan hij trouwens ook niet, want ik zoek een man van middelbare leeftijd en dus geen broekie van 35!
Dit heerschap zegt geen reacties te krijgen, alleen maar kijkers, maar is zelf geen haar beter, want heeft mijn profiel ook meerder malen bekeken zonder reactie. Ik heb in mijn profiel zeer duidelijk aangegeven wat mijn wensen zijn qua leeftijd, dus Martijn waar haal jij het gore lef vandaan, om zo over de vrouwen te schrijven!

Zwakke punten
Bij de een wordt elke foto afgekeurd, ook als deze wel degelijk aan de eisen voldoet. Bij de ander staat er wekenlang een foto van katten, auto's, panters en andere onzin van niet menselijke foto's en die worden wel toegestaan.
Ook vind ik het schandalig hoe sommigen tekeer gaan tegen elkaar, niet normaal! Dagelijks zie ik dezelfde koppen voorbij komen, die zichzelf weer omhoog hebben gewerkt. Mensen die wel serieuze clips of berichtjes plaatsen, worden zonder enige reden door bepaalde figuren de grond in geboord. Een datingsite is toch voor volwassenen, nou het lijkt af en toe wel een kleuterklas
Kortom alle waar is naar zijn geld. En gratis gaat ook hier niet op, want voor diverse functies moet je credits kopen a 1,30 per credit. Dus hoezo gratis,
misleidend dus.

reacties: