Reviews van deze auteur

Flirtpunt, fake of echt?

Review over FlirtPunt

Via google terecht gekomen bij Flirtpunt, wilde een erotische date. Leek goed, welkomst mail van een mevrouw met foto. De profielen niet echt overdreven sexy, maar wel erotisch.
Maar dan. Je kon gratis voorgekookte berichtjes sturen, berichten sturen kost geld (minimaal Eur 10,00 voor 10 berichten). Je wordt als man bestookt met de meest aantrekkelijke vrouwen. Als je reageert, heb je binnen no time reactie, maar altijd zeer neutraal. Ze vinden je wel leuk, willen je beter leren kennen, maar ze willen niet buiten deze provider contact met je. Ze zijn allemaal zeer willig zogenaamd, maar of ze echt contact met je willen? Wel korte berichtjes sturen, maar hoe je verder in contact met ze kunt komen?? Mij is het niet gelukt, misschien iemand anders??? De site ziet er betrouwbaar uit, maar is volgens net zo nep als sites als Adultfinder en andere erotische dating sites. Zijn er eigenlijk wel betrouwbare erotische datingsites???

Sterke punten
Ziet er goed betrouwbaar uit, inclusief welkomst mail met foto van de beheerder
Aantrekkelijke profielen

Zwakke punten
De dames reageren zeer snel maar na de eerste toenadering zijn ze plotseling zeer terughoudend en laten ze in het midden hoe je elkaar kunt zien, volgens mij gaat het er om, om zoveel mogelijk berichtjes van de mensen los te peuteren

reacties: