Reviews van deze auteur

knuz....

Review over Knuz

In het algemeen had ik geen positief ervaring met Knuz dating site....

rare mensen als die vrouw beneden
met emotionale agendas en vreemd opmerking......

Sterke punten
gratis en snel en goed helpdesk

Zwakke punten
rare mensen....

Knuz heel goed !

Review over Knuz

dating site meet veel bijna gratis mogelijkheden, de eerste bijna leuke gratis site van Nederlands zonder plichten en toestanden niet als die andere dat fake zijn als Dating2000 of netsamen dat voor mij het was een vreselijk ervaring met een webmester dat deed als een dctator !

Sterke punten
bijna 100% gratis met bijna allee mogelijkheden !

Zwakke punten
ze zeggen dat ze 260,000 leden hebben maar dit is niet waar want van deze 260........ leden 50% zijn aanwezig en actueel en die andere half of bestaat niet meer of ze zijn fakers en Knuz doet niet om elke dag kijken naar hun website om te zien wie blijf en wie niet en dit vind ik erg slecht !!!!

Veel profilen zijn niet open sinds de laaste 3 maanden dus deze mensen duidelijk zijn niet meet leden van Knuz !

reacties:

Review: knuz....

het maakt niet uit dit is mijn ervaring en in andere betaalde dating site heb ik beter ervaringen gehad dus jullie nederlanders zullen leren om te respecteren andere ervaringen !!!!

Review: Knuz tja...

ik heb naar jou vreemd opmerking naar mijn review gekeken. ten eerste ik probeer jullie taal te spreken, ik ben niet in nl geboren en mensen als jou in deze site knuz is vol zeker met lagere school niveau, dikke hidden agenda en dit is mijn ervaring, ik praat niet over specifiek mensen maar mijn ervaring maar is typiesche van de lagere denken nederlander niveau om te oordelene dus zeker dat je komt uit deze groep ! dus beter dat je zoekt voor psychologie hulp ipv van kijken in de review van andere of krijg een goede vibrator saai vrouw !

Review: Knuz tja...

tip : ga naar Emoties. com en zoekt een africaanse man met een grote gereedschap en dan kun je iets met je vreselijk energie doen ipv oordelen de ervaringen van andere mensen vedrietig vrouw !

Review: Knuz tja...

arme vrouw, dit is mijn ervaring dus vooor me is eerlijk en jij bent die iemand dat oordeel mijn ervaring dus zoekt voor een arts om jou te helpen !

Review: knuz.nl is niks

ik heb alleen goede ervaringen gehad, ik vond allee vrouwen mooi, eerlijk en hogere denken niveau, de beste site van europa !

Review: slechte dating site

zeer slecht dating site allle berichten wordt gecontroleerd !! Ik voel me niet vrij, zonder enkele respect voor privacy. De webmaster of eigenaar is niet leuk ! Alleen is gratis maar goedkoop duur koop !!!