Reviews van deze auteur

Oplichterij van de eerste orde!

Review over Be2

Waar te beginnen??
Met de slechte persoonlijkheidstest die echt nergens over gaat?
Met het ontzettend dure premium-membership? unglaublich zo duur!
Met het ongelooflijk hoge aantal nep, fake, malafide profielen wat er op die site is? Ik heb zelf meerdere malen contact gehad met het team van Be2 hierover, nadat ik echt dag na dag elke dag wel minimaal 40 profielen had gerapporteerd als fake/malafide, ondanks toezeggingen vanuit hun kant dat er grondig wordt gescreend, gefilterd, whatever! hierop, duiken die profielen toch iedere keer weer op. Die screening is dus zo grondig dat als je zoekt op "provincie" je meerdere profielen tegenkomt met identieke profielfoto's o_O
Het percentage malafide profielen in vergelijking tot mogelijk echte profielen is dusdanig scheef dat je kan spreken van een 90%-10% verdeling -.- o_O
Je kan beter het geld voor dat premiummembership pinnen & over straat strooien, dan heeft het nog meer nut gehad.
Ik heb nog niet eerder zo sterk het gevoel had dat ik opgelicht ben, dat er tegen me gelogen werd, dat het 1 grote malafide, fraude, criminele bende en zooi is daar.

Sterke punten
-Ze stralen uit in oplichterij, die criminele bendes in de onderwereld kunnen er nog wat van leren

Zwakke punten
-Die hele site is 1 groot zwak punt

prima site

Review over Knuz

Een datingsite die beweert gratis te zijn, die ook echt gratis is wat betreft de mogelijkheden, waar je bij andere datingsites (zoals RP, Lexa, Be2) voor moet betalen.
Overzichtelijk, ziet er niet zo flitsend uit als andere sites maar dat is ook niet nodig ;)
Het aantal fake/malafide profielen zijn in tegenstelling tot andere sites minimaal aanwezig, ze zijn er wel, maar zo overduidelijk dat je echt een plaat voor je hoofd moet hebben om dat niet door te hebben.
Bij rapporteren van deze profielen wordt er echt op snel tempo gehandeld door het team van knuz, mijn complimenten daarvoor!
Net als elke andere site heeft Knuz de mogelijkheid om standaardberichtjes te sturen, knuzkus volgens mij. Die functionaliteit had er wel uit mogen worden gelaten, gezien geen enkele vrouw die wil ontvangen, wat ook in veel profielen te lezen valt, een persoonlijk bericht wordt altijd meer gewaardeerd. Alleen beetje jammer dat er zelden de moeite wordt genomen om daar op te reageren vanuit de kant van de dames, zelfs niet door gebruik te maken van de functionaliteit om met 2 keer te klikken met de muis aan te geven dat er geen interesse is vanuit de andere kant. Dat heeft niets met de site zelf te maken, maar met de houding van veel vrouwen.
Geen ingewikkelde persoonlijkheidstesten, die nergens over gaan, gewoon simpel een profiel aanmaken en gratis berichten versturen en lezen, bezoekersstatistieken bekijken.....en dan maar gewoon kijken wat er van komt.

Sterke punten
-Gratis
-Overzichtelijk
-Controle op fake/malafide profielen
-Snelle reactie van het team van knuz
-Prima zoek en uitgebreide zoekfunctie

Zwakke punten
-Geen zwakke punten wat betreft de site zelf of het team wat erachter zit
-De houding van veel vrouwen daarentegen laat veel te wensen over

reacties:

Review: knuz

Ik vraag me alleen wel eerlijk gezegd af waarom je het het niet-reageren van de dames als een zwak punt aan de site koppelt? Het niet-reageren van dames op berichten is helaas een fenomeen wat op elke datingsite (betaald of gratis) voorkomt en niet iets wat alleen bij Knuz voorkomt.
Dat je helemaal geen berichten terug hebt gekregen kan veel oorzaken hebben, frustrerend kan het wel zijn (is herkenbaar), maar met wat geduld, doorzettingsvermogen en relativering is het zeker wel mogelijk om berichten terug te krijgen en/of een date te krijgen.
Het uitschrijven bij knuz is trouwens 1 van de meest makkelijke dingen om te regelen daar.

Review: knuz

Beste Sonja,

kennelijk is mijn bericht bij dit topic verkeerd overgekomen ;) Las het net terug mijn bericht & het staat er inderdaad niet helemaal duidelijk, maar mijn bericht, en met name het gedeelte gericht op het niet-reageren van de dames, was naar de topicstarter gericht ;) Ik vind het namelijk vreemd dat Marco dat koppelt aan de site

Review: Knuz heel goed !

Ik heb echt werkelijk waar geen idee hoe groot het werkelijke ledenbestand is van Knuz & eerlijk gezegd boeit me dat ook niet zoveel, ze zijn gratis in alle functionaliteiten die een betaalde datingsite ook heeft.
Maar waar ik het niet met je mee eens ben is het het aantal fakers & dan met name de reactietijd van het knuzteam. Mijn ervaring is dat deze fakers in no-time van de site verwijderd worden, vaak binnen 24 uur (feestdagen even niet meegerekend, weekenden weet ik eigenlijk niet), maar binnen 6 uur is ook regelmatig voorgekomen.

Review: Onmogelijke opzegging - schandalige praktijken

Van alle betaalde datingsites is dit toch echt bij verre de meest schofterige, frauduleuze, criminele bende van allemaal. Het is een hele duidelijke brief/mail die je verstuurd hebt, het is mijn hoop voor je dat ze geen zin hebben in juridisch getouwtrek en negatieve publiciteit.
Wat betreft het volledige Be2 team: ga aub putjes scheppen op zee, zonder zuurstoffles

Review: Wat een onzinnigheid!

Duidelijk verhaal & wat een gedoe zeg o_O
Wil alleen wel de kanttekening maken wat betreft je opmerking gericht op het niet-reageren vanuit de kant van de mannen. Dat is iets waar geen excuus voor is, maar het werkt wederzijds zo helaas. De dames (en dan maakt het echt niet uit of je op een betaalde site of een volledig gratis site zit) hebben ook het fatsoen niet om ook maar iets van een reactie terug te geven (een enkele uitzondering nagelaten), sluit me bij Bertus (1e reactie van dit topic) aan wat betreft de mogelijke reden hiervoor.
Verder kan je je zelf niet uitschrijven bij Lexa, je kan je profiel opschorten (onzichtbaar maken), maar om die volledig te laten verwijderen moet je een mail sturen naar de klantenservice van Lexa & maar hopen dat die daar wat mee doen.
Wat mij verder opvalt en tegen de borst stuit bij Lexa: bij het overzichtsscherm van functionaliteiten voor betaalde en niet-betalende leden, staat er heel duidelijk dat niet-betalende leden alle profielen gratis kunnen bekijken...............dat is sinds november 2010 ongeveer al niet meer........meerdere mails al over gestuurd naar die klantenservice, maar ze weigeren het gewoon te veranderen op hun site....pure oplichterij.

Review: Oplichterij van de eerste orde!

Het verschil tussen de standaardfoto's die worden gebruikt als een lid zijn of haar foto niet vrij heeft gegeven & de foto's die door fake/,malafide-profielen worden gebruikt zijn heel goed te onderscheiden van elkaar, dus nee dat waren geen profielen van leden die hun foto nog niet hadden vrijgegeven.
Zoals ik in de review zelf ook al heb geschreven, heb ik zelf met een hele hoge regelmaat fake of verdachte profielen gerapporteerd, ik vind het echt heel "bijzonder" dan om te lezen dat volgens de klantenservice van Be2 het aantal fake profielen vrijwel nihil is. Zeker ook gezien het gegeven dat het overgrote deel van de berichten wat ik destijds ontvangen heb, van fakeprofielen afkomstig was, met email-adres van die lui er dan bij, met vervolgens een heel zielig verhaal over omgekomen ouders en werk in afrika en bla bla bla.
Wat ook wel opviel was dat ik dus helaas de enorm stomme fout heb gemaakt destijds om een premiummembership af te sluiten, ik was toch benieuwd naar die vrijgegeven foto's & de berichten die waren gestuurd...........om daarna niets meer van die "leden" te horen......gedurende de periode van mijn premiummembership bijna geen berichten te krijgen..........en precies 1 dag nadat mijn premiummembership verloopt, krijg ik opeens meerdere berichten (van verschillende "leden") die ik natuurlijk niet kon lezen, gezien ik dan weer een membership moest afsluiten.....heel toevallig!

Review: prima site

@Truus Kersjes,

Daar heb je denk ik echt wel een goed punt, heb een aantal maal van dames gehoord dat er regelmatig vanuit de mannen niet-serieuze, onbeschofte, seksuele getinte reacties kwamen.
Het kaft onder het koren zal je altijd blijven houden, nu verwacht ik ook echt niet iedere keer een persoonlijke bericht waarin wordt uitgelegd dat er geen interesse is, maar dat er vrijwel nooit de moeite wordt genomen om 2 sec. te investeren door gebruik te maken van de standaard functionaliteit "geen interesse" daar sta ik wel van te kijken & dat vind ik helaas wel sprekend voor een groot gedeelte van de vrouwen op knuz die ik benaderd heb met een bericht (en ja, dat waren gewoon normale berichten).

Review: prima site

lol xD bij deze heb je dat dan gedaan, bravo! :p je bent 1 van de zeer weinige.
Als je dat nu ook nog zou doen naar andere die een normaal bericht naar je zouden sturen, dan zou ik eigenlijk willen zeggen: Respect! Is alleen een beetje jammer dat dat gezegd zou worden, het zou "gewoon" moeten zijn om op een "normale" manier met elkaar om te gaan.

Review: grappig

"bijzonder" om deze review te lezen.
knuz is gewoon gratis wat betreft de functionaliteiten waar je bij andere sites voor moet betalen. Daarmee doel ik op berichten sturen, berichten lezen, gericht/uitgebreid zoeken, foto's bekijken (kan niet op elke site), bezoekersstatistieken (zo hee, scrabble woord :p) bekijken.
Die 1 euro en 30 cent is zodat je je profiel weer bovenaan de zoeklijsten ofzo iets kan zetten, woehoe 1 euro en 30 cent, vergelijk dat eens met RP, Lexa, Be2 of Parship ;)
Het aantal actieve leden: ach ja, het kan best zo zijn dat het niet altijd overeenkomt met je eigen berekening, maar als je het wederom vergelijkt met al die andere sites die ik net benoemde (als ze dat al laten zien) dan zal je hetzelfde constateren: ze geven aan: online "ontiegelijk veel" maar of dat ook echt zo is durf ik te betwijfelen