Oplichting

Geachte leden,

Ik heb een onderzoek gestart op de volgende website's: www.regiolove.nl en www.zeven-zeven.nl en inderdaad bijna allemaal nep profielen tot wel 70-90 procent, gebruiken alle 2 site's het keur merk Cupicon en deze hebben wij nagecheckt en is ook bekent bij belastingdienst onder het kvk nummer: 59922613 BTWnr: NL140154449B01 Wij hebben meerdere malen gebeld naar de volgende GSM nummer: 06-54937747 maar dat wij geen gehoor kregen gaan wij vanuit dat het om fake site's handelt dus wij raden aan maak geen account aan op een van die website. Wij hebben ook vriendelijk probeert met de beheerder contact opnemen Nee.! Dan gaan ze over naar een verwijdering... En je credit's zijn vergoed weg, er is al aangiften gedaan er tegen. Heeft u ook een account dan raad ik aan ge naar de Politie naar aantal klachten zal de beheerder een bericht krijgen en kan uit lopen naar een boete. Of wel alle 2 site;s gaan down vanwege oplichting.

Alvast bedankt voor u tijd en moeite.

MVG
Dhr. D. Bartos ( Webdesigner en IT beheerder )

Sterke punten
Mooie website maar helaas teveel fake profielen

Zwakke punten
Zeer slecht contact krijgen met de site beheerder

Bezoek ZevenZeven Reviews over ZevenZeven

2 reacties

De site is nep. De site maakt fictieve profielen aan om geld te verdienen ASN credits. Het heeft schijnbaar ook last van fakeprofielen, dat zijn fictieve profielen van de concurrentie.

Idd, kwam er na 2 dagen al achter dat profielen erg op elkaar leken, 50 cent per berichtje tikt lekker aan als ze je aan de praat kunnen houden....

Bezoek ZevenZeven Reviews over ZevenZeven

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZevenZeven
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden