En een andere Fake-site !! Beware !!

En een andere Fake-site !! Beware !!

Ok dit is mijn story about deze site ,

Eerst zoals misschien veel mensen ( man als vrouw ) heb ik deze TinderOnline gevonden door op een erotische site te gaan snuffelen met naam RedTube.com , daar rechts waren dus één van deze advententies dus spam en of trojans site ( 75% mogelijk sinds ik heb het nage-checkt met een programma en anti-virus ) .

Dus heb ik toch een poging op de zogenaamde TinderOnline.nl te gaan .

Wat er mij verbaast is dat alles is zogezegt 'Gratis' in de eerste plaats ( we weten dat NIKS is gratis in de wereld ! ) dus heb ik een fake profieltje aangemaakt . Hier komt het spel ineens .

Na het maken van mijn profiel kreeg ik ineens een 30-tal mailtjes in mijn inbox ( zonder dat ik een foto en mijn stad/ligging hebt ingevuld ) wow ik voelde me ineens gelijk als een " movie star " lol .

Dus all die zogenaamde vrouwen ( robots, oude oma's die al sinds 1970 bestonden in erotische telefoongesprekken en brief sturingen . Of misschien zijn het ook operatoren " perverts " die werken )

Wat bleek en echt opvallend te zijn is ;
1. De zins opbouw altijd hetzelfde
2. Het uur van de berichten die je krijgt altijd hetzelfde begint om 7.15 s'morgens dan rond 12 uur s'middags en om 16.30u-19.30 voor avond en tussen 23u - 1uur ( altijd dezelfde tempo en rhythm )
3. Die vrouwen hebben niet veel crédits over andere zeggen dat ze het beu zijn van hun man andere zijn dichtbij mijn woning aan het rijden , etc...
4. Veel van die profielen vullen hun plaats en land niet
5. Veel van die profielen sturen drie á vier berichten waaronder altijd hetzelfde systeem a) ze voegen je aan als favoriet b) dan sturen ze een nep verhaal bla-bla-bla met een foto ( die naakt is voor 95% of de tijd ) c) dan zeggen ze oh toevalig ze wonen ofwel in je buurt of een aantal kilometers vandaan d ) hun laatste poging ze sturen een andere foto en of ze zijn droevig ....
6. Betreft die foto's wel voor de 95% ze zijn Fake ( te schoon om waar te zijn ) gemakkellijk te checken via google image en andere mogelijkheden . Misschien zijn er vrouwelijke echte profieltjes die gestolen worden op Facebook en dus zijn die vrouwen ook slachtoffers !


Er zijn helaas andere sites zoals TinderOnline die allemaal hetzelfde soort site look heeft en dat even een kind van 10jaar kan maken . Hoe is dat mogelijk dat in 2014 dit soort of ouderwetse sites gemaakt worden?!


Echt vreemd dat ze pedofielen arresteren voor minderjarige foto's te bekijken dan zijn deze in gevangenis . Maar deze soort of sites is legaal?? als het voor Nederlandse als zowel Belgische wetten deze sites zijn verboden is letterlijk geschreven in de wetboek . Dus die mensen die dit soort of sites uitvinden als TinderOnline en clones zouden moeten gearesteerd worden .


Deze soort of fake sites bestonden ook al in het begin van het Internet circa 1997 en deze waren al zo makelijk te besporen als Fake ( pixels images, blury images en als cadeau een virus of trojan aan je been ) .

Die soort of fakery sites zouden niet meer moeten bestaan ! Als je iemand via internet wilt ontmoeten daar zijn andere officiële sites die bestaan ( meetic , youforme.be,etc.. ) en die moet je tussen 10á25€ de inschrijvingkosten betalen of iets dergelijks .

Sterke punten
De enige sterke punt is blijf er van weg. !!

Zwakke punten
Te veel om op te sommen

Zij worden rijk en jij wordt armer !
Zij lachen van je en jij bent droevig !
Etc....

Bezoek TinderOnline Reviews over TinderOnline

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TinderOnline
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden