Alleen voor entertainment doeleinden

Alleen voor entertainment doeleinden

Hele site, die onder vele andere sites te bereiken is zit zeer vernuftig in elkaar, maar helaas vooral tot doel jou geld afhandig te maken zonder dat je ooit een date krijgt.

Je krijgt veel reacties, wel 20-30 per dag. Reacties komen van 'robots' en van medewerkers in dienst van de site.

De robots sturen geautomatiseerd reacties. De reacties die ze je sturen zijn generiek en haken niet aan op je profiel: de dame is geil en wil nu sex, zo snel mogelijk afspreken en niet eindeloos mailen, en meestal zit er een foto bij van een erg aantrekkelijke vrouw bij. Teksten zijn te doortrapt, (te) jonge meisjes die ervaringen op willen doen met oudere mannen, begin 20-ers die ontmaagd willen worden maar wel een foto meesturen met grote tattoo in schaamstreek en piercing in de klit. Getrouwde vrouwen die vreemd willen gaan, want hun man is te gelovig of gaat zelf ook vreemd. Ze zijn toevallig in de buurt, logeren in een hotel etc. Vragen of jij hun wel mooi vindt en gelijktijdig een foto krijgen van een bloedmooie vrouw. Je leeftijd wordt vaak herhaald want ze zoeken precies een man van die leeftijd, en zelfs al heb je een ingewikkelde profielnaam deze wordt exact en soms meerdere keren herhaald in een reactie. Wat opvalt is dat de robots maar één keer een reactie per profiel mailen. Verbaast mij wel hoeveel profielen er zijn zodat ze dit maar vol kunnen blijven houden.

De robots komen vooraf overdag als jij niet ingelogd bent. Op de site komt er soms een boxje naar boven schuiven dat iemand jou profiel lees (en dat minuten lang). Wat opvalt is dat de robots zo'n boxje niet tonen, maar dat je ineens een nieuw bericht in je inbox vindt en de persoon ineens in de lijst van laatste bezoekers van je profiel staat.

En dan heb je de professionele voor de website werkzame medewerkers. Zij zitten achter profielen die jou continue bezoeken als je ingelogd bent. Het zijn er wel een stuk of 25 die je met elke dag of elke paar dagen terug ziet. Valt op dat sommige er bijna dag en nacht zitten. Log je in heel vroeg 's'ochtends zie je ze binnen een minuut als bezoeker omhoog schuiven, log je laat 's avonds in dan zie je ze nog (en dezelfde). Ze geven vaak pas na een lange tijd (lees weken) een reactie, die ze wel sturen als jij offline bent! En die reactie is vaak anders, minder direct. Ze stellen een date voor en willen graag een afspraak maken. Ook de foto's die ze meesturen zijn anders, vaak zijn ze minder bloot of zelfs geheel met kleren aan. Zijn nog wel foto's van aantrekkelijke vrouwen. Als je een reactie terug stuurt, zelfs als je denkt dat ze niet is ingelogd, dan krijg je binnen minuten een reactie. Dus dan weet je dat het niet klopt. Ze gaan nooit in om verder te communiceren via bvb Skype of whatsapp. Ze pareren dit voorstel met elke keer een andere smoes. Ook zijn de profielen soms al jaren geleden aangemaakt wat zou suggereren dat ze al lang actief zijn op de site.

En nu de foto's. Via reverse image search heb ik zo'n 20 foto's proberen op te zoeken. Moet zeggen dat ze moeite doen om unieke foto's te gebruiken. Anders fake sites kopiëren klakkeloos foto's van erotische sites, maar ik kon er geen een terug vinden. Wel vindt je dezelfde foto's terug op de andere sites behorende bij hetzelfde bedrijf achter deze site. Valt ook op dat veel foto's die je krijgt in een reactie de grotere foto is. Bedoel in foto zie je gezicht, in reactie zit foto met hele lichaam (en dan vaak half naakt of geheel naakt).

Achter de site zit het bedrijf Pink melon web concept. In hun voorwaarden staat ook duidelijk dat de sites bedoeld zijn voor entertainment en dat er ook profielen zijn aangemaakt voor dit entertainment doel. De voorwaarden vindt je als je Googled op tinderonline en pink melon. Er is geen link naar de voorwaarden vanaf de site wat eigenlijk wel zou moeten. Als je naar de voorwaarden googled vindt je ook de andere sites waaronder dezelfde 'website' zit (andere layout). Betalingen lopen via een Nederlands bedrijf dat erotische sites exploiteert, en dat bedrijf kent een programma waarbij er geld verdient kan worden door vrouwen die voor deze erotische sites willen werken. Dus inderdaad zit hier de link hoe je geëntertaind wordt.

Denk dat er een paar profielen echt zijn. Aangemaakt door vrouwen die dachten dat tinder (app) hetzelfde is al tinderonline. Ze zoeken geen sex, maar een maatje. Ze zijn ook herkenbaar doordat ze er normaler uitzien en passend bij hun leeftijd. Maar ik denk ook dat die vrouwen al snel nooit meer inloggen op deze site omdat ze er achter komen wat al die mannen hier willen.

Elke dag komen er nieuwe profielen bij, wederom vooral fake.

Zwakke punten
Omdat je niet weet dat site voor entertainment doeleinden is opgezet, voel je je opgelicht omdat je geen afspraken krijgt.

Bezoek TinderOnline Reviews over TinderOnline

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over TinderOnline
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden