Boerenbedrog

Op een andere verzamelsite met datingsites kwam sexpartner.nl goed uit de verf. Maar nee, ook hier kom je bedrogen uit. De profielen zien er echt uit maar na ieder begonnen gesprek (€ 1,25 per bericht, minimaal 8 ineens te kopen) wordt de gebruiker aan het lijntje gehouden. Op voorstellen om via Kik of iets dergelijks verder te praten wordt niet ingegaan. "Zullen we hier eerst even verder praten?" "Ik maak graag hier wat uitgebreider met je kennis." Enzovoort. Daar komt natuurlijk niets van terwijl buiten de site om praten -Kik is daarbij nog anoniem ook - in belang van beiden is.
Niet doen dus.
Ik snap eerlijk gezegd niet dat hier niets tegen te ondernemen is want dit lijkt mij gewoon misleidend en dus strafbaar.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Fakeprofielen die er op uit zijn de bezoeker aan het lijntje te houden door - mogelijk tegen betaling - ingehuurde mensen.
Dat kost de eerlijke gebruiker geld en frustratie waar niets positiefs tegenover staat.

Bezoek SexPartner.nl Reviews over SexPartner.nl

2 reacties

De verzamelsite met datingsites die zegt dat sexpartner.nl een goede site is krijgt hiervoor betaald als iemand daar in trapt door credits te kopen.
Affialate marketing heet zoiets.

Het is FAKE, ik heb zelfs een email per abius ontvangen die zegt: klik hier u heeft nog gratis credits beschikbaar. lijkt me een klare zaak, en ja, ik denk dat hiertegen iets ondernomen moet worden, zoals het op mij overkomt worden er ook berichtjes van 1 profiel door meerdere verschillende mensen gestuurd, heb ik gemerkt doordat de schrijfwijze heel anders is en ook de reakties op zaken niet kloppen met het voorgaande, dus wel degelijk ingehuurde krachtem die waarschijnlijk (ex)gebruikers zijn die ingehuurd worden met gratis credits

Bezoek SexPartner.nl Reviews over SexPartner.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexPartner.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden