Outdoorfriends - een elitair clubje

Outdoorfriends - een elitair clubje

Toen ik lid werd van outdoorfriends was iedereen welkom. Jong, oud, hoog en laag opgeleiden. Inmiddels is het uitgegroeid tot een elitair clubje van hoger opgeleiden die liever niet willen dat ook lager opgeleiden lid worden is uit een enquète op de groep gebleken. Ook mensen ouder dan 60 jaar, mensen die veel vrije tijd hebben en dus ook veel in de buitenlucht kunnen of willen zijn, zijn niet meer welkom. Ik vind dit dan ook geen aanbeveling waard om op dating sites te plaatsen. Ik voel mijzelf er dan ook niet ècht thuis. Ik blijf misschien wel lid maar vrees dat ik toch uit ga kijken naar een andere club of ga zelf een outdoor club oprichten waar iedereen wèl welkom is.

Zwakke punten
Alleen hoog opgeleiden en mensen tussen 20 en 60 jaar worden toegelaten. Een soort elitair clubje voor hoog opgeleiden dus.

Bezoek OutdoorFriends Reviews over OutdoorFriends

1 reactie

Beste Rob, het is goed dat je kritisch bent over ons toelatingsbeleid. Het is precies zoals je zegt: eerst was de site voor iedereen, later kwamen er selectie eisen. Met als toevoeging: eerst was de site alléén voor singles, sinds maart 2012 is het géén singlessite meer! OutdoorFriends richt zich nu op wat jij een ‘elitair clubje’ noemt. Ik noem het liever een ‘niche’: ‘actieve buitensporters en natuurliefhebbers, van 20 t/m 60 jaar, met een HBO of WO opleiding’. Met deze afbakening bouwen we aan een sociaal netwerk met gelijkgestemden waardoor het ook makkelijker is in te spelen op de specifieke behoeften van de leden. De selectie eisen zijn getest via de ledenenquête in december 2012. Het bleek dat 75% van de leden het eens is met de gekozen doelgroep. Dus voorlopig, in ieder geval in de opbouwfase, gaan we op deze manier verder.

Bezoek OutdoorFriends Reviews over OutdoorFriends

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OutdoorFriends
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden