fake-reviews

Hallo,

Ik dacht ook eens te gaan zoeken naar reviews over mooiemensen.com. Reden: ik vind de site zó slecht (zeer traag, bijna geen leden) dat ik benieuwd was naar wat dat evt. voor reacties zou opleveren.

Opvallend: de eerste 5 a 6 reviews: HEEL ERG LOVEND! Hoe kan dat? Mijn ervaringen zeer matig, maar zijn er dan toch mensen te vinden die over dezelfde site zeer lovend kunnen zijn?

Nader onderzoek (klik maar eens op de naam van een van hen, bijv. Danny, of Ed, Eddy en nog een paar namen) zijn vanaf hetzelfde IP-adres verstuurd, steeds met een andere naam dus. Vanaf ditzelfde IP-adres blijkt de uitgever/eigenaar van mooiemensen.com (ene tjeerd de Jong, uitgever, tevens eigenaar van een of ander reclamebureau) per ongeluk ook nog eens een reactie op een andere reageerder gestuurd te hebben. Kortom, mijn indruk over de site mooiemensen.com wordt hier nog eens bevestigd, maar nog erger dan ik al dacht: het zijn échte oplichters! Vind verder dat de redactie van deze site (datingwebsites.nl dus) hier wel eens wat oplettender op mogen zijn!

Sterke punten
geen, echt niet!

Zwakke punten
site is zeer traag, zeer weinig vrouwelijke leden, in de categorie 42-52 jaar slechts 54 in het hele land, 'mooie mensen' blijkt een zeer ruim interpretabel begrip te zijn; en gezien bovenstaande: het blijken echte oplichters te zijn. Domme oplichters, dat wel

Bezoek MooieMensen.com Reviews over MooieMensen.com

1 reactie

Ach Viola (?), ik gun jou en Marie (?) en Lester (?), die hun positieve berichtjes vanaf hetzelfde internetadres versturen, jullie bijverdienste voor mooiemensen.com. Iedereen die dit leest weet nu dat ze een beetje op moeten letten...

Bezoek MooieMensen.com Reviews over MooieMensen.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MooieMensen.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden