oplichters

Omdat het niveau op andere sites, zoals Relatieplanet, me een beetje tegen ging staan ben ik op zoek gegaan naar alternatieven en besloot mooiemensen.com eens te proberen. Nadeel is dat je niet de kans hebt om een idee te krijgen van de kwaliteit van deze site zonder een abonnement af te sluiten. Dus toen ik door de vleeskeuring heen was toch maar een abonnement voor 1 maand afgesloten.


Wat een tegenvaller, met de breedste zoekcriteria (leeftijdscategorie 18 t/m 65 en bij de rest maakt niet uit) krijg ik er nog niet meer dan 120 profielen van mannen uit.. betekent dus dat er amper mannen op deze site staan waarvan het grootste deel niet in mijn zoekprofiel past en waarvan een ander groot deel waarschijnlijk niet eens meer aktief is. Dus.... trap er niet in dames... het is oplichting.

T

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
geen mannen
slechte site
waardeloze klantenservice (gaan niet serieus met je klachten om)

Bezoek MooieMensen.com Reviews over MooieMensen.com

5 reacties

Vleeskeuring?? Wat moet ik me daarbij voorstellen?
Is die misschien zo streng dat mannen er niet voor slagen? :-)
Of die vinden het flauwekul om zich daar aan te moeten onderwerpen?

Ik vind het sowieso erg vaag om iemand wel/niet mooi te noemen.
Dat is toch vooral een kwestie van smaak, zou ik denken.

Het is dat ik er nog nooit een review van had gezien en er nu toevallig deze bovenaan zie staan. Ben maar 1 keer betalend lid geweest en toen had ik het wel gezien. Volgens mij maakt het niets uit, maar is en blijft het toeval wie er op dat moment toevallig lid is.
Ik lees wel eens van die vreugdekreten dat het al is gelukt, maar vlak daarna blijkt het dan toch niet geworden te zijn.

Ik bedoel dus dat bijna alle datingsites gelijk zijn. De mannen willen voor een groot deel vooral een mooie vrouw. De vrouwen willen vooral een leuke, aardige, verzorgde en betrouwbare man.

Tenminste afgaande op de meeste reviews.

Ik denk dat mooie mannen geen datingssite nodig hebben.
Dit ook gelezen om datewijsheid.:

Een aantrekkelijke man verzorgt zichzelf niet alleen naar behoren, maar is tevens: zelfverzekerd, rustig, in balans en heeft zijn leven en de situatie waarin hij zich bevindt onder controle. Ook heeft hij geen vrouw nodig om gelukkig te zijn.

Wanneer je dit voor jezelf bereikt hebt, dan straal je dit ook uit. Een soort uitstraling die door vrouwen als zeer aantrekkelijk wordt beschouwd.

Vrouwen voelen zich instinctief aangetrokken tot mannen bij wie ze zich veilig, beschermd en geliefd voelen. Alleen mannen die lekker in hun vel zitten, op zichzelf vertrouwen en hun zaakjes geregeld hebben zijn in staat een vrouw dit gevoel te geven. Deze mannen zijn namelijk van niemand afhankelijk en kunnen zich prima zelf redden. Ook als het even minder makkelijk gaat.

Volgens mij willen als die mannen gewoon hetzelfde bij wie het niet wil lukken. Zonder er iets voor te doen een vrouw uitkiezen die aan al hun wensen en verlangens voldoet.
Maar dat willen de vrouwen niet. Die kiezen liever zelf.

Ooit... lang geleden..... had je nog kans dat je wat leuke mensen kon ontmoeten, maar dat is denk lang geleden.
Ik heb net hier even gekeken. Ik wist niet dat er zo verschrikkelijk veel verschillende waren. Daar wordt de trefkans ook niet beter van.

Ik vind trouwens de mannen niet veel beter dan de vrouwen in hun reageren.
Heb nu alweer een reactie gehad van iemand die bij in de buurt woont. Eindelijk eens weer een keer. Maar ja, die is niet mooi. Dan zou je toch verwachten dat zo'n man in elk geval een klein beetje moeite doet om contact te maken op een nette manier.
Deze gedraagt zich als een player, maar heeft helemaal niet de looks.
Ja, de tijd dat mannen hun hengeltje uit konden gooien en rustig konden afwachten totdat de dobber beweegt. Die tijd is toch echt voorbij in datingland.
Een nietszeggend mailtje sturen en dan aankondigen dat er een mail gestuurd gaat worden, maar eerst nog wat vraagjes. Daar trappen weinig vrouwen na 1 of 2 keer in. Misschien dat sommigen zich laten verleiden door een mooi plaatje. Daar zijn de meesten toch veel te slim voor.

Even de taalfouten weg denken en weg gevallen woordjes erbij.

Mooie succesvolle mannen die weinig tijd hebben om uit te gaan. Die kan je nog wel eens op zo'n site zien staan. Maar als 50+ met al meer dan 2 kinderen gaat staan. Dan verwacht je toch niet dat ze nog een misschien kinderwens hebben? Dan weet je dat ze alleen maar daar staan om een jonge vrouw te hengelen.
Iedereen weet dat ze dan toch wel iets meer moeten hebben dan alleen maar een mooie foto.

Bezoek MooieMensen.com Reviews over MooieMensen.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MooieMensen.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden