fake

zo fake als het maar kan nooit in trappen

Sterke punten
geen

Zwakke punten
echt fake druipt er van af

Bezoek KnalVerliefd Reviews over KnalVerliefd

8 reacties

Ik zie geen algemene voorwaarden, geen contactadres, geen prijzen, en ook niet wie er achter de websites zit.
Het ziet er naar uit dat het geen betrouwbare website is.

Ik ben er ook ingetrapt. Heeft me grof geld gekost. Hoe kon ik zo stom zijn. Je word door de ander aan het lijntje gehouden. Afspreken komt er nooit van. Triest dat dit mogelijk is via internet. Inderdaad, er zijn geen algemene leveringsvoorwaarden te vinden en contact adres.

Deze site zou verwijderd moeten worden.

Jullie hebben blijkbaar allemaal niet goed gekeken ik kan wel degelijk voorwaarden vinden en heb zelf al 2 dates gehad via deze site, als je reageert doe dan je huiswerk?

Fred: waar kun jij dan ergens de leveringsvoorwaarden vinden? Ben wel benieuwd waar deze moeten staan dan.

Op de aanmeld pagina

Kan iemand mij helpen met goed advies en die goed ervaringen heeft met deze site, want ik zit er nu al bijna een jaar op deze site wel met enkele tussenpozen maar als ik wat af wil spreken krijg ik alles te horen behalve dat wat je op een gegeven moment toch wel mag verwachten, dat ze wel eens af wil spreken.

Erwin dat heb ik ook, ik praat alleen maar met een dame en heb voorheen nooit met een andere gechat, maar tot op heden zijn we nogsteeds niet uit geweest terwijl zij zegt dat ze ook graag met mij uit wil, maar het lukt tot op heden niet ivm een kleine.
Weet dus ook niet wat ik nu moet denken, maar ze is wel leuk, en we praten eigenlijk haast niet over sex, terwijl je dat bij deze site toch best zou verwachten.

Een kleine dat klingt ook als een goeie smoes Guus, ik heb nu een hele tijd op Badoo gezeten en daar zitten tenminste echte vrouwen.. ga er maar eens heen en zul je het verschil wel merken. Mijn ervaring, achteraf helaas is dat die vrouwen ook weinig tot niets over hun zelf zeggen. Ik ben er met een bak ervaring rijker weer eens heen gegaan en weet nu zeker dat het nep is 'helaas' want ze praten leuk met je, en zeggen wat je wil horen... maar ja er komt gewoon niks van! Heb zelf al meer dan 20 x met eenzelfde vrouw proberen af te spreken, hoe dom kun je wezen denk ik nu! Want als een vrouw je leuk vind wil ze heus wel afspreken met je. Kortom ga naar Badoo heb je voor weinig centen heel veel plezier. Daarbij vind je zelf ook niet vreemd dat je op deze site uit bent gekomen, waarschijnlijk omdat je gevoel al zegt dat het niet klopt en je bent gaan zoeken of dat ook zo is, net als ik! Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt Guus

Bezoek KnalVerliefd Reviews over KnalVerliefd

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KnalVerliefd
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden